RGB lit 100 vs Spec Delta vs Sharkoon RGB Flow

Emir3566

Decapat
Öncelikle herkese merhaba Spec Delta kasam var. RGB lit 100 veya RGB Flow alıp 3 adet ARGB fan alacağım. O fanları üst tarafa ve egzoz tarafına takacağım arkadan çıkan ARGB fanı'da kule tipi soğutucuma takacağım. Ön tarafa ise 2 adet siyah fan ekleyeceğim. Hava sirkülasyonun iyi olacağını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir? Lütfen başka kasa önermeyin. Sizce RGB lit mi almalıyım yoksa RGB Flow'mu? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim.

Görüntüye önem veriyorum. 100R'ı da beğenmiyorum.
Sıcaklık değerlerinin görüntüden daha önemli olduğunu aklınızda tutarak karar vermeniz daha iyi olurdu ama... Eğer görüntü daha önemli ise Lit 100 daha güzel duracaktır fakat dediğim gibi hava sirkülasyonunun pek iyi olacağını sanmam zira önü tamamen cam.

Sıcaklık değerlerinin görüntüden daha önemli olduğunu aklınızda tutarak karar vermeniz daha iyi olurdu ama... Eğer görüntü daha önemli ise lit 100 daha güzel duracaktır fakat dediğim gibi hava sirkülasyonunun pek iyi olacağını sanmam zira önü tamamen cam.

Yan taraflarda boşluklar bulunuyor. Ne kadar derece fark olur diye sormuştum Spec Delta ile.

Yan taraflarda boşluklar bulunuyor. Ne kadar derece fark olur diye sormuştum Spec Delta ile.
O tür kasalar kullandım fakat hiçbiri önü mesh olan kasaların yerini tutmuyor. Çünkü o delikler güçlü fanlara yeteri kadar hava sağlayamıyor. Spec Delta'dan daha çok ısınacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı