RGB Mekanik Klavye Önerisi

• Konuyu başlatan CxS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.872
Bazı kelimeleri yazmakta zorlanırım şey yerine sey, üzülme yerine uzulme gibi öyle mi olacak?

Anladım.
Öyle olmayacak. "ğ, ü, ş, i, ö, ç" tuşların üzerinde gözükmeyecek onların yerinde sembol olacak ancak Windows ayarlarından Türkçe Q seçiliyse o semboller yine "ğ, ü, ş, i, ö, ç" basacak.

Şimdi klavyeye bakınca onları görmek çok farklı bir şey ben iki nokta istemem ş bin ü nün yerinde
Biraz katılıyorum fakat zorlamayacaksa alınabilir belki.
Öyle olmayacak. "ğ, ü, ş, i, ö, ç" tuşların üzerinde gözükmeyecek onların yerinde sembol olacak ancak Windows ayarlarından Türkçe Q seçiliyse o semboller yine "ğ, ü, ş, i, ö, ç" basacak.
Anladım.
MSI Vigor GK40 US US Oyuncu RGB Klavye (İngilizce) Fiyatı Sizce bu klavye nasıl?

Bence mekanik hislilere de göz atabilirsiniz. Açıkçası mekanik klavye kullandığımda bir süre sonra beni aşırı sıkmıştı sesi.
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı
Mekanik isterseniz bütçenizi aşıp kesinlikle aşağıda ki ürüne bakın.
Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) | Steelseries | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex M400 Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
SteelSeries Apex M400 güzel bir klavye diyorlar fakat sadece mavi renk mi?

Ürün açıklamasında mekanik yazmışlar, yanlış.

Mekanik hisli klavye: VIGOR GK40 | MSI Global
gk40-like.png

Ürün açıklamasında mekanik yazmışlar, yanlış.

Mekanik hisli klavye: VIGOR GK40 | MSI Global
Eki Görüntüle 338779
Ben bilişim öğrencisi olmama rağmen klavyeden fazla anlamam. Bu mekanik ve mekanik hisli klavye arasında ki fark nedir?
Sanırım sadece mavi ama parlaklığı falan ayarlanabiliyor.
Eki Görüntüle 338781
SteelSeries Apex 150 gibi bir klavye daha çok hoşuma gider. O tarz arıyorum.

Ben bilişim öğrencisi olmama rağmen klavyeden fazla anlamam. Bu mekanik ve mekanik hisli klavye arasında ki fark nedir?

SteelSeries Apex 150 gibi bir klavye daha çok hoşuma gider. O tarz arıyorum.
Mekanik hisli dedikleri aslında sıradan zarlı klavye ama mekanikmiş hissi verebilmek adına her tuşun altında sahte switch benzeri yapılar var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı