RGB Mouse, mousepad ve klavye tavsiyesi

Sizce hangisini almak daha mantıklı o halde?
3 ürün arasından sordun sanırım. Gladius serisi en azından bana daha yatkın ve yukarıdaki mesajımda farklı soruya vermiş olduğum cevap aslında Pugio ve Gladius arasındaki farklar hakkındaydı. Kısacası Asus anakartla uygun olsun diye bir isteğin olursa Gladius'dan yana benim oyum.

Corsair Dark Core yerine Corsair Gaming Glaive ile daha iyi bir set olur sanki. Üstelik 3'lü set olarak birlikte çalışabiliyor.
Dark Core ile de senkron çalışır, sen sanıyorum Corsair Utility Engine'daki bağlı olmayan ekipmanların demo modlarına göre konuşuyorsun. Sadece oradaki ekipmanlar ile birlikte set yapman gerekmiyor. Glaive de olabilir tabi neden olmasın.

3 ürün arasından sordun sanırım. Gladius serisi en azından bana daha yatkın ve yukarıdaki mesajımda farklı soruya vermiş olduğum cevap aslında Pugio ve Gladius arasındaki farklar hakkındaydı. Kısacası Asus anakartla uygun olsun diye bir isteğin olursa Gladius'dan yana benim oyum.

Yok Asus Rog Gladius II ile Asus Rog Gladius II Origin arasında hangisi diye sordum aslında. Tuşun olması mı yoksa olmaması mı? O tuş ne işe yarar onuda bilmiyorum ayıca :rolleyes:

Yok Asus Rog Gladius II ile Asus Rog Gladius II Origin arasında hangisi diye sordum aslında. Tuşun olması mı yoksa olmaması mı? O tuş ne işe yarar onuda bilmiyorum ayıca :rolleyes:
Origin versiyonu Türkiye'de çok daha pahalıya satılıyor. Normal versiyonunu tercih etmen bütçe anlamında daha mantıklı seçim olur.

@Onur Sever Corsair'in harici donanımlarda özelleştirme sağlayan Utility Engine sürücüsü ile dahili donanımlarda (özellikle RGB fanlar) özelleştirme sağlayan Corsair Link (Commander Pro) ile gelen özellikler birlikte çalışıyor ise Corsair bir set dizmeye karar vereceğim. Bahsettiğim olaya sanırım Corsair'de icue deniliyor. Şurada benim istediğim olay var: https://www.corsair.com/us/en/icue

@Onur Sever Corsair'in harici donanımlarda özelleştirme sağlayan Utility Engine sürücüsü ile dahili donanımlarda (özellikle RGB fanlar) özelleştirme sağlayan Corsair Link (Commander Pro) ile gelen özellikler birlikte çalışıyor ise Corsair bir set dizmeye karar vereceğim. Bahsettiğim olaya sanırım Corsair'de icue deniliyor. Şurada benim istediğim olay var: https://www.corsair.com/us/en/icue
Commender Pro ile kasada bulunan SP120 RGB fanları ve ona bağladığın Corsair ledleri iCUE üzerinden kontrol edersin. Ekipmanlar ve Commender Pro'ya bağlı olanlar iCUE altında toplanır, senkron olurlar. İlerde cebim rahatlayınca ben de Commender Pro almayı planlıyorum.

Far Cry ile Corsair işbirliği sonucu Far Cry 5'de 35 farklı oyun içi aydınlatma var mesela. Fanlardan, RAMlere ve tüm ekipmanlara kadar birlikte çalışıyor.

Ekran görüntüsü bana ait:
Screenshot_20180501-104540.png

Commender Pro ile kasada bulunan SP120 RGB fanları ve ona bağladığın Corsair ledleri iCUE üzerinden kontrol edersin. Ekipmanlar ve Commender Pro'ya bağlı olanlar iCUE altında toplanır, senkron olurlar. İlerde cebim rahatlayınca ben de Commender Pro almayı planlıyorum.

Far Cry ile Corsair işbirliği sonucu Far Cry 5'de 35 farklı oyun içi aydınlatma var mesela. Fanlardan, RAMlere ve tüm ekipmanlara kadar birlikte çalışıyor.

Ekran görüntüsü bana ait:
Eki Görüntüle 295011

Peki Corsair kalitesinden memnun musun? Ben kasayı aldığımda fanları Corsair Link üzerinden ayarların diye umuyordum ancak sadece kasanın üstünde 3 farklı mod, 7 farklı renk ve 3 farklı hız seçeneğini görünce hayal kırgınlığına uğradım. Sınırsız seçenek olmadan RGB'nin hiç bir anlamı kalmıyor gibi.

Şu an kasamda 3 adet SP120 fan var. Üste ve arkaya da almak niyetindeyim, ayrıca illaki ilerde comander pro da alacağım bu kasaya. Hal böyle olunca Ekipmanları da Corsair almak benim için en mantıklısı olacaktır.

Şunları almaya karar verdim:
Corsair K95 Platinum 900TL ya da Corsair K70 LUX 730TL
Corsair Gaming Glaive 325TL
Corsair MM800 Polaris 300TL

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı