Denedim dostum yine yanmadı en son çare güç kaynağından kabloları bir birine değdirip yakmayı deneyeceğim artıkRgb kontrolcünün kumandası olması lazım yoksada kasadaki reset tuşunu kontrolcüye bağlayıp reset tuşundan değiştirebilirsin.
RGB kontrolcünün linkini gönderir misinAnakartta RGB portu olacak diye birşey yok benim anakartta da yok mesela bende RGB sıvı soğutma kullanıyorum. Aldığın kontrolcü nasıl bilmiyorum ama bende aldım mesela kontrolcü PSU üzerinden güç alıyor ve diğer uçlarına RGB kabloları bağladığımda sorunsuz çalıştı. Hatta çoğu kasada arka tarafta ufak kontrolcüler oluyor bende de var ayrıca kontrolcü almaya gerek varmıydı bilmiyorum gidip aldık![]()
Linki yok vatan mağazadan almıştım. Bağlantıları doğru yapıyorsun değil mi? Yanlışlık yaparak birşeyleri yakma şimdi sakin ol ve araştır.Denedim dostum yine yanmadı en son çare güç kaynağından kabloları bir birine değdirip yakmayı deneyeceğim artık
RGB kontrolcünün linkini gönderir misin
Araştırdım nasıl bağlanacağına dair ama yine başaramadım çok denedim ışıkları yakmak için ama olmadıLinki yok vatan mağazadan almıştım. Bağlantıları doğru yapıyorsun değil mi? Yanlışlık yaparak birşeyleri yakma şimdi sakin ol ve araştır.
Rgb kablosu 3 pin oluyor karşılığına gelen kablo da 3 giriş ve takacağın kısımda ufak bir ok işareti olacak her iki ok işaretini birbirine bakacak şekilde taktın değil mi? illa ki yanlış montaj sorunun var gibi geliyor bana ama hayırlısıAraştırdım nasıl bağlanacağına dair ama yine başaramadım çok denedim ışıkları yakmak için ama olmadı![]()
Evet evet öyle yaptım hatta hangi kablo nereye takılır isimli videoyu izledim soğutucular aynısınıRgb kablosu 3 pin oluyor karşılığına gelen kablo da 3 giriş ve takacağın kısımda ufak bir ok işareti olacak her iki ok işaretini birbirine bakacak şekilde taktın değil mi? illa ki yanlış montaj sorunun var gibi geliyor bana ama hayırlısı![]()
Kontrolcünün PSU bağlantı girişi Molex mi yoksa Sata mı peki? Soğutmanın kutusundan çoklayıcı çıktı mı birde çıktıysa o kabloyu anakartta hangi girişe (CPU fan, CHA fan, Sys Fan vs) bağladın?Evet evet öyle yaptım hatta hangi kablo nereye takılır isimli videoyu izledim soğutucular aynısını![]()
Kontrolcünün PSU bağlantı girişi Molex mi yoksa SATA mı peki? Soğutmanın kutusundan çoklayıcı çıktı mı bir de çıktıysa o kabloyu anakartta hangi girişe (CPU fan, CHA_FAN, SYS Fan vs) bağladın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.