RGB RAM önerisi

serhan23

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS TUF Gaming A520M-Plus anakart ve Ryzen 5 5600G işlemci ile uyumlu RGB RAM önerebilir misiniz?

Bütçe? Yok mu?

RGB istediğine göre bütçe sorunu yok bence.

O zaman bunu öneririm. (!)

Tahmini olarak 1000 TL desek, sanırım şu olur:

Bundan iki tane alsa iş bitti.
Piyasayı takip edemediğimden bütçe belirlemedim, fiyatı neyse almak durumundayız artık. Nispeten uygun fiyatlı olan tercihimdir.

Alabilirsin.

Ben olsam bunu tercih ederdim. 2 tane 8 GB alacağıma tek kanal 16 GB alırım daha iyi olur. En azından paramı çöpe atmam ileride yine kullanırım. 2000 TL fiyatı var ama memnun kalırsınız. Ve uzun süre götürür.

Tek kanal almama sebebimiz var. Performansı AMD sistemlerde çok etkiliyor, bilmiş konuşuyorsun ama acizlik seziyorum. Ek olarak DDR5 sistemlere geçmeyi bekliyorum şahsen, eğer grafik tasarım vs ile uğraşmıyorsa 32 GB gereksiz bir tercih. Parayı çöpe atarken havalı olmak istiyorsan al tabii.

Ha bir de APU sistem olduğunu yazmam gerek, APU'larda %50-70 fark eder dual channel.

Bugün 2.kez bir konuda denk geldim. Her gördüğüm yerde de belirteceğim. Cevap verdiğiniz kişi tamamen kişisel arzularıyla, en ufak bilgisi olmadan her konuya yorum yazıyor. Bilginiz olsun. Biraz denk gelirseniz demek istediğimi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…