@Esdeath.xyz Evet okumuyorsun bile. Ne olduğu belirsiz bir üniversitede ustadan hallice mühendislik okuyorsun. Konuyu üniversiteye sen çektiğin için istediğim gibi gömebilirim.
"Ki önemli değil 2 bellek 3600 MHz CL 16 değerine 1.35v ile OC yapılabilmekte." Dual channel konusunda çelişkin hayırlı olsun ancak 3200'lüklerin OC performansını bilmiyorsun ve fiyat endeksini tutturmak için böyle RAM seçtiğini adım gibi biliyorum yani boş adam senin uyanıklığın anca çevrene yeter. Önemli yani, önemli değil diyemezsin.
Benim ufak idealistim, bilgisayar parçalarını elektrik elektronik mühendisleri mi yapıyor cidden? Ben daha Türkiye'den o derece eğitim almış biri görmedim, arge olarak da destek zaten verilmiyor-verilmez yani anladığın şey benim anladığımdan fazla değil.
"Ben bunları bir yerimden uydurmuyorum. Bildiğim için söylüyorum. Bilgisayarların içinde büyüdüm ben." Biz de büyüdük, 1. sınıfta öğrendiklerinle kimsenin önüne geçmiyorsun. Benim de bilgisayar bilgim çoğu merdiven altı üniversitesinde bilgisayar okuyanlar kadar vardır.
"Neyse anlamıyorsun zaten artık daha fazla vakit kaybetmeyeyim sana laf anlatırken. Anlamıyorsun anlamak istemiyorsun. 1000 TL fark neden bu kadar gözüne batıyor anlamıyorum." Aynı argümanı 64 GB RAM için sundum sustun kaldın, diyorum madem öyle ufak şeylere takılmıyoruz al 64 GB 2 bin gözüne atmasın hem 32'nin şüpheleri de kesinlikle kalmaz. Ama yok 32 fetişistisin.
"Triplere girmiyorum ayrıca saatin farkında isen saat 2 oldu ve hâlâ sen anlamayacağını bile bile sana laf anlatmaya çalışıyorum. O yüzden uzatma git ötede oyna başkalarını kandır." Seni tınlamamak için onca kişi yazıyor be, okusam utanırdım. Tartışmada veya herhangi bir konuda fikir yürütecek temelleri oturtamıyorsun boş boş profil gezip idealist havalarına bürünüyorsun, neyin kafası bu?