RGX Vandal alınır mı?

Doruk9ozdemir

Femtopat
Daha fazla  
Hesabımda önceden aldığım Battle Pass'den kalan 750 VP var. Bugün de mağazama RGX Vandal gelmiş fakat rekabetçi oyunlarda skinlere para harcamayı seven biri değilim. Ama 750 VP'ninde çöp olmasını istemiyorum. Sizce 1775 VPlik Asil, yitik, Gaia gibi skinler beklemeli miyim? Yoksa RGX iyi midir?

RGX'den 3'ü de daha iyi bence. Hele ki Asil Vandal. İlk aldığım skinlerdendir.

Hesabımda önceden aldığım Battle Pass'den kalan 750 VP var. Bugün de mağazama RGX Vandal gelmiş fakat rekabetçi oyunlarda skinlere para harcamayı seven biri değilim. Ama 750 VP'ninde çöp olmasını istemiyorum. Sizce 1775 VPlik Asil, yitik, Gaia gibi skinler beklemeli miyim? Yoksa RGX iyi midir?
Gaia ve Asil RGX'den kat kat daha iyi skinler eğer alıcaksanız bunları almanızı öneririm.

Önerilerim:

Felaketin Kalbi Vandal
Kuronami
Kaos
Asil (Bir süre sonra bayıyor dönüşümlü kullanmanı öneririm.)
Gaia

Hesabımda önceden aldığım Battle Pass'den kalan 750 VP var. Bugün de mağazama RGX Vandal gelmiş fakat rekabetçi oyunlarda skinlere para harcamayı seven biri değilim. Ama 750 VP'ninde çöp olmasını istemiyorum. Sizce 1775 vplik asil, yitik, gaia gibi skinler beklemeli miyim? Yoksa RGX iyi midir?

RGX muthis bir skin hocam bana gore. Kacirmayin derim.

Gaia ve Asil RGX'den kat kat daha iyi skinler eğer alacaksanız bunları almanızı öneririm.

Önerilerim:

Felaketin Kalbi Vandal
Kuronami
Kaos
Asil (Bir süre sonra bayıyor dönüşümlü kullanmanı öneririm.)
Gaia

F. Kalbi bir arkadaşta var gerçekten çok güzel. Onun dışında Kuronami'de arkadaşımda var o yüzden Asil veya Gaia düşünebilirim.

RGX muthis bir skin hocam bana gore. Kacirmayin derim.
Hocam biraz kararsız kaldım.Hissiyat olarak çok yumuşak gibi.

F. Kalbi bir arkadaşta var gerçekten çok güzel. Onun dışında Kuronami'de arkadaşımda var o yüzden asil veya gaia düşünebilirim.

Hocam biraz kararsız kaldım. Hissiyat olarak çok yumuşak gibi.

İkisi arasından asil daha güzel olur çünkü aim hissiyatı olarak da gayet güzel bir skin. Hem de popülerliği azalmayan bir skin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı