Netflix Rick and Morty dünyanın en iyi animasyon dizisi mi?

Selam, bence Rick and Morty gelmiş geçmiş en iyi animasyon dizi. O kadar çok baştan başlayıp bitirdim ki sahnelerini ezberledim. Bu dizi çıtayı aşırı yukarı koydu ve benzerlerini izlerken asla keyif alamıyorum. Daha iyi ya da buna yakın dedikleriniz var mı?

Değil.

Son düzenleme:
Selam, bence Rick and Morty gelmiş geçmiş en iyi animasyon dizi. O kadar çok baştan başlayıp bitirdim ki sahnelerini ezberledim. Bu dizi çıtayı aşırı yukarı koydu ve benzerlerini izlerken asla keyif alamıyorum. Daha iyi ya da buna yakın dedikleriniz var mı?

Hocam o kadar izlediyseniz başkanla ilgili bölümleri söyler misiniz? Ben bir tek 3.sezon 10.bölümü hatırlıyorum.

South Park, SpongeBob, The Smurfs, Sonic, Scooby-doo, The Mask, Tom and Jerry, Bugs Bunny, The Flintstones, Road Runner, Adventures of Tenten, Samurai Jack, Johnny Bravo, Ed-Edd-Eddy, Kung Fu Panda, Kim Possible, Cedric gibi Y ve Z kuşağının ortak karakterinin temellerini atmış onlarca kült yapım varken en iyisi demek imkansızdır. Ancak yayında olduğu dönemin en iyisi denebilir, o da ilk 2 sezonu için söylenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı