Rick and Morty türkçe dublaj ile mi yoksa altyazılı mı izlenmeli?

Dublajda bir eksiklik olacağını sanmıyorum ama dizi/filmleri her zaman orijinal dilinde izleyin. Böylece saçma sapan efektlere maruz kalmazsınız. Anlamıyorsanız da alt yazı açılabilir.

Animasyon ve çizgi filmlerde orijinal dil diye bir şey olmaz. Gerçek olmayan karakterler nasıl konuşabilsin de orijinal dili olsun? İngilizce dublaj olur, Türkçe dublaj olur, Almanca dublaj olur vs. ama animasyon ve çizgi filmlerde orijinal dil olmaz. Soruya gelirsek, iki şekilde de izleyebilirsin. Fark etmez ama Türkçe dublajı da İngilizce dublajı kadar iyi diyor herkes.

Arkadaşlar Rick and Morty izlemeye başladım 1. bölümü türkçe dublaj ile izledim ama genellikle altyazılı izlenmesi tavsiye ediliyor. Sizce en doğrusu hangisi? Türkçe dublajda bir eksiklik var mı?
Tepkileri daha canlı görürsün diye diyorlar ama Türkçe Dublaj kadrosu çok iyi.

Animasyon ve çizgi filmlerde orijinal dil diye bir şey olmaz. Gerçek olmayan karakterler nasıl konuşabilsin de orijinal dili olsun? İngilizce dublaj olur, Türkçe dublaj olur, Almanca dublaj olur vs. ama animasyon ve çizgi filmlerde orijinal dil olmaz. Soruya gelirsek, iki şekilde de izleyebilirsin. Fark etmez ama Türkçe dublajı da İngilizce dublajı kadar iyi diyor herkes

Dublajda arka plan sesleri daha az oluyor.

Genelde filmleri orijinal dilinde izleme taraftarıyım. Ama dublaja önce bir bakarım güzelse ve kelimeler ile fazla oynanmamışsa dublaj izlerim.

Rick and Morty orijinale yakın dublajlanıyor, fazla sansür yok. Ayrıca seslendirmeler de çok iyi.

Bazı filmler efsane dublajlanıyor. Misal kimse bana Lord of the Rings i orijinal dilde izletemez. :)

Son olarak söz konusu çizgi filmi dublajlı izlemeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı