Ride 2 0xc00007b Hatası

SucukluMenemen

Hectopat
Daha fazla  
Ride 2 oyununu açmaya çalışırken başlıkta gördüğümüz hatayı veriyor. Recep Bey'in bir başlığında anlattığı şekilde Dependency Walker programı ile oyunu açıyorum ve hatalı DLL'leri buluyorum fakat bir türlü düzeltemiyorum. .Dwi dosyasını yükledim. Lütfen bir çare bulun.

Dosya linki:
ridedwi.rar

Edit: Yazmayı unutmuşum Windows 10 Home kullanıyorum.

Kardeşim hata raporunu inceledim ama bence sorun xinput1-3.dll de .Çözüm için su dediklerimi yap önce system32 deki ve syswow64 deki xinput1-3.dll leri biryere kopyala.Sonra internetten xinput1-3.dll nin x32 ve x64 versiyonlarını indir x32 versiyonunu system 32 ye at ve oyunu çalıştır çalışmazsan xinputun x32 versiyonunu syswow64 klasörüne at oyunu çalıştır çalışmazsa xinput1-3.dll nin x64 versiyonunu system32 ye at oyunu çalıştır çalışmazsa syswow64 e at eğer bu 4 işlem sonucu oyun çalışmadıysa sorun başka birşeyrde olabilir olasi hasarlardan korunmak için başta kopyala dediğim xinputları system32 ye ve syswow64 e geri koy ve başka bir çözüm yolu ara.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı