Riders Republic gamepad ile mi oynanır klavye ile mi?

Kayra23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir oyuna klavye ile başlarsam gamepade alışamıyorum o oyunda. Tam tersi gamepad ile başlarsam klavye ile alışamıyorum. Bu oyunu güzel buldum aldım yaz indirimi ile sizce gamepad ile mi rahat oynanır yoksa klavye ile mi?

Aga bence gamepad değil de klavye ile daha rahat edersin. Şahsen ben klavyeyle daha rahat ediyorum oyunun zevki daha güzel çıkıyor, Riders Republic ilk defa bu kadar güzel indirime girdi bence kaçırmadan al ve klavye ile oyuna alışmaya çalış biraz sıkıntılı ilk alışma süreci ama alıştığında fena eğlenceli. İyi forumlar dilerim.

Aga bence gamepad değil de klavye ile daha rahat edersin. Şahsen ben klavyeyle daha rahat ediyorum oyunun zevki daha güzel çıkıyor, Riders Republic ilk defa bu kadar güzel indirime girdi bence kaçırmadan al ve klavye ile oyuna alışmaya çalış biraz sıkıntılı ilk alışma süreci ama alıştığında fena eğlenceli. İyi sosyaller dilerim.

Evet bende bayağıdır bekliyorum güzel bir oyuna benziyor diye hiç düşünmezdim 3 dolara düşeceğini klavyleyle oynayacağım size de iyi sosyaller.

Evet bende bayağıdır bekliyorum güzel bir oyuna benziyor diye hiç düşünmezdim 3 dolara düşeceğini klavyleyle oynayacağım size de iyi sosyaller.

Dediğim gibi ilk defa bu kadar büyük bir indirime girdi bende diyorum keşke bekleseydim yani pahalıya almıştım şimdiye bakarsak iyi oyunlar tekrardan iyi günler.

Şu konuşan kadını nasıl susturacağım yaptığım her şeyi okuyor çok rahatsız edici bulamadım ayarını.

Aga oyun 99 TL şu an Epic'ten aldım ama gamepad bağlayamıyorum Türkçe video da yok nasıl ayarlayacağız yardımcı olabilecek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı