Arkadaşlar ben bir oyuna klavye ile başlarsam gamepade alışamıyorum o oyunda. Tam tersi gamepad ile başlarsam klavye ile alışamıyorum. Bu oyunu güzel buldum aldım yaz indirimi ile sizce gamepad ile mi rahat oynanır yoksa klavye ile mi?
Aga bence gamepad değil de klavye ile daha rahat edersin. Şahsen ben klavyeyle daha rahat ediyorum oyunun zevki daha güzel çıkıyor, Riders Republic ilk defa bu kadar güzel indirime girdi bence kaçırmadan al ve klavye ile oyuna alışmaya çalış biraz sıkıntılı ilk alışma süreci ama alıştığında fena eğlenceli. İyi sosyaller dilerim.
Evet bende bayağıdır bekliyorum güzel bir oyuna benziyor diye hiç düşünmezdim 3 dolara düşeceğini klavyleyle oynayacağım size de iyi sosyaller.
Şu konuşan kadını nasıl susturacağım yaptığım her şeyi okuyor çok rahatsız edici bulamadım ayarını.
Hangi Edition'u aldınız.
Şu an indirimde de düz versiyonda hiç özellik yokmuş sanırım, complete edition mantıklı gibi geldi de almadım.İl dışındaydım görmemişim hocam düz oyunun kendisini aldım ama şu an indirimde değil yaz indiriminde 3 dolara alsaydınız keşke.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.