Hocam tek önerim çok çalışmanız. Hani böyle sıradan bir insan gibi sakin bir şekilde değil hayattaki tek şansınızmış gibi çalışmanız gerekiyor. Çalışırken mutlu olmayı da unutmayın. Benim bu yaşıma kadar ki hayatımda en güzel senem YKS senesiydi. İyi arkadaşlıklar kurun kendinize çalışırken eğlenebileceğiniz bir ortam yaratabilirseniz zaten belli bir başarı geliyor. Benim yaptığım çok inanılmaz iyi bir sıralama sayılmaz ama ben bile hiç temelim yokken yapabildiysem siz çok daha iyisini yapabilirsiniz. Kendinize güvenin, çalışın ve mutlu olun. Bu mutluluk bazen oyunlarla olur o dönem kendinizi kısıtlamayın. Ben YKS'den önceki 2 haftanın 3gününü ( yanlış hatırlamıyorsam ) oyun oynamaya 2 gününü hastalığa kaptırmıştım ama iyi ki yapmışım diyorum. YKS senesi beraber LoL kastığımız , YKS'den önce beraber CS girdiğimiz çocuk Boğaziçi bilgisayara ben de iüc bilgisayara gittim. Umarım anlatabilmişimdir , tebrikleriniz için teşekkürler YKS senenizde bolca şanslar. RimWorld ama cidden çok güzel oyun

ben almak için aylarca düşünüp indirim beklemiştim almışken bir şans verebilirsiniz.