A Alp_y Centipat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar rio Computer System isimli mağazadan notebook almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilirlik seviyesi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Arkadaşlar rio Computer System isimli mağazadan notebook almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilirlik seviyesi nedir?
M mertcangeyikk Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 Alp_y dedi: Arkadaşlar rio Computer System isimli mağazadan notebook almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilirlik seviyesi nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba Google yorumlarımız referans olabilir sizlere ya da mağazamıza gelerek alışverişinizi yapabilirsiniz Artı 0 Eksi
Alp_y dedi: Arkadaşlar rio Computer System isimli mağazadan notebook almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilirlik seviyesi nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba Google yorumlarımız referans olabilir sizlere ya da mağazamıza gelerek alışverişinizi yapabilirsiniz
Uygtaeshhh Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 mertcangeyikk dedi: Merhaba Google yorumlarımız referans olabilir sizlere ya da mağazamıza gelerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sahibinde 200 ilan var sıfır satış? Artı 0 Eksi
mertcangeyikk dedi: Merhaba Google yorumlarımız referans olabilir sizlere ya da mağazamıza gelerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sahibinde 200 ilan var sıfır satış?
Jefitou Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 56 2 Eylül 2022 #4 İyidir, ben laptop aldım oradan. İlgililer gayet. Artı 0 Eksi
berdos Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #5 Ben aldım ve sonra memnun kalmayıp iade ettim. Parayı da söyledikleri gibi 15 gün içinde gönderdiler. Diğer konuda da yazdım. Artı 0 Eksi
Ben aldım ve sonra memnun kalmayıp iade ettim. Parayı da söyledikleri gibi 15 gün içinde gönderdiler. Diğer konuda da yazdım.