Çözüldü Riot Client açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Yer
Karabük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX7900XT Nitro+ Vapor-X / AMD Ryzen 7 5800x3D / Kingston Fury Renegade RGB 2x16 3600Mhz CL16 / Asus ROG STRIX B550-XE / Samsung 980 Pro / Kioxia Exceria Plus G3 2TB / Phanteks P600s / Corsair RM850x 850 watt 80+ gold / Arctic Liquid Freezer II 360
Valorant bir anda açılmamaya başladı. Sonra baktım Riot Client açılmıyor. Hiçbir şey yapmadım ayar falan ellemedim. Nasıl düzeltilir?

Valorant'ın kendi sitesinden valorant.exe indirin, açın. Ondan sonra zaten dosyaları doğrulayacaktır. Bozuk dosyaları ve Riot Client'ı onarır.

Görev yöneticini açın ve Valorant hakkında her şeyi kapatın "Vanguard" hariç. Tekrar Client'i açmayı deneyin.
Olmadı.
Valorant'ın kendi sitesinden valorant.exe indirin, açın. Ondan sonra zaten dosyaları doğrulayacaktır. Bozuk dosyaları ve Riot Client'ı onarır.
Link bırakabilir misiniz?
Çünkü siteden indirince install dosyası oluyor.

Link bırakabilir misiniz?
Çünkü siteden indirince install dosyası oluyor.

İnstall dosyası olacak zaten.

Riot Client açılmıyor bekliyorum ama açılmıyor aynı sorun loldede var görev yöneticisindede gözükmüyorlar sanırım kendini kapatıyor nadirende olsa bazen açılıyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı