Riot Games Hypixel studios, hytale hakkında paylaşımlar yaptı

Nowitzer

Megapat
Katılım
23 Kasım 2015
Mesajlar
7.964
Makaleler
42
Çözümler
29
16 Nisan 2020 tarihinde, Riot Games'in alt kuruluşu hâline gelen Hypixel Studios, Hytale için çalışmaya devam ediyor. Riot Games CEO'su Nicolo Laurent'in ve Hypixel Studios CEO'su Aaron Donaghey'in (Noxy) bulunduğu videoda, kısaca Hytale'in nereden geldiği ve nasıl olacağından bahsediliyor. Aaron Donaghey (Noxy), bir Minecraft modlama ekibinden, kendi oyununu yapmalarına geçişlerinden bahsediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önceden de bildiğimiz gibi, Hypixel'e Hypixel adını veren simon "Hypixel" collins-laflamme, Riot Games'in Hypixel Studios'u satın almasıyla birlikte, Hypixel studios CEO'luk görevini, Hypixel Minecraft sunucusunda admin (NoxyD adıyla.) Olan Aaron Donaghey'e bıraktı. Yani, Hypixel Studios kurucularından simon, artık sadece Hypixel Minecraft sunucusu üzerine yoğunlaşıyor, Hytale hakkında söz sahibi değil. Riot Games de Hypixel Minecraft sunucusu üzerinde söz sahibi değil, olamayacak. Hypixel network ve Hypixel studios aynı yerden gelseler de, artık yolları ayrıldı.

Hypixel Minecraft sunucusunun diğer kurucusu Philippe “Rezzus” Touchette ise Hypixel Inc. (Hypixel network) adına CFO olarak görev yapıyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı