Çözüldü Riot Games Kaspersky'ın kaldırılmasını istedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MysiRqu

Decapat
Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
107
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, geçenlerde Valorant'a giriyordum fakat rekabetçi maçı başlata tıkladığımda VAL 5 hatası alıyordum. Bu konu hakkında Riot Games'in internet sitesi üzerinden ticket açtım. Bugün verdikleri cevapda bilgisayarımdaki Kaspersky uygulamasını kaldırmamı istediler ve aynı zamanda Valorant'taki hataları toplamak için bir uygulama indirmişlerdi bende şüphelenip emin olamadım mailin Riot Games'ten geldiğini nasıl anlarım ve sizce neden Kaspersky'ı kaldırmamı istediler?

1710694375664.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleme olay sanırım driverlarla ilgilişymiş ikinci arkadaşın dediklerini yapınca sorun kalmadı geri Kaspersky indirmeme rağmen sorun olmadı

1710790100089.png

1710790123821.png
Herhangi bir indirmeden veya kurmanın dışında çok farklı yollarla bulaşıyor virüsler. Sadece indirmeyle bulaştığını sanmayın lütfen.

Galiba pek deneyiminiz yok bu konuda, ondan biraz rahat davranıyorsunuz ama artık günümüzde çok çeşitli yollar var, en basitinden bir e-mailden, zararsız görünen bir pdf'ten, bir sahte reklama tıklama gibi şeylerde bile bilgisayarınıza script yüklenebiliyor.

Ben sizin iyiliğiniz için diyorum bulundurun diye, beni etkileyen bir şey yok açıkçası. Sizin tercihinize kalmış bu durum.
bilgisayarimda virus olup olmadigini biliyorum :d akli olan herkes duzgun kullanimi basarabilir

Aklı başında biri zaten bilinçli olarak virüs programı kullanmaz. Antivirus programı kullanıyoruz biz .😂
komedi turko
 

Yeni konular

Geri
Yukarı