M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 1 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, PC'ye Windows 8.1 kurdum, format attım yani. Riot Games Launcher indirdim, açarken siyah ekran veriyor. Sizce neden?
Arkadaşlar, PC'ye Windows 8.1 kurdum, format attım yani. Riot Games Launcher indirdim, açarken siyah ekran veriyor. Sizce neden?
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.473 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #2 Dostum LoL'e sağ tıkla, özellikler/ uyumluluk ayarlarından Windows Service Pack 2 veya daha üstünü seç. Artı 0 Eksi
Dostum LoL'e sağ tıkla, özellikler/ uyumluluk ayarlarından Windows Service Pack 2 veya daha üstünü seç.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 1 Aralık 2021 #3 Moolong dedi: Arkadaşlar, PC'ye Windows 8.1 kurdum, format attım yani. Riot Games Launcher indirdim, açarken siyah ekran veriyor. Sizce neden? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sekmesinden Windows 8 seçip tekrar deneyin. Başka bir arkadaş bu şekilde çözüme ulaşmış. Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Arkadaşlar, PC'ye Windows 8.1 kurdum, format attım yani. Riot Games Launcher indirdim, açarken siyah ekran veriyor. Sizce neden? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sekmesinden Windows 8 seçip tekrar deneyin. Başka bir arkadaş bu şekilde çözüme ulaşmış.