Riot Games sunucular çöktü!

Kötüleme değil oyun çok güzel oyunculardan yana dem vurdum. Çok hileci denk geldi bana adam parayla satmaya bile kalktı en az böyle 10 kişi yazmıştır hile hesabi satmak isteyen yoksa Valorant güzel oyun ama artık bitti galiba bir daha oynayamaycaksin galiba.

Ne alaka hocam hepsi sıkma bilgiler o hileleri kullanmaya çalıştığın anda 5 saniye içinde ban yer hesabın.

Kötüleme değil oyun çok güzel oyunculardan yana dem vurdum. Çok hileci denk geldi bana adam parayla satmaya bile kalktı en az böyle 10 kişi yazmıştır hile hesabi satmak isteyen yoksa Valorant güzel oyun ama artık bitti galiba bir daha oynayamaycaksin galiba.
Ben zaten oynamıyorum. Ama kötülemeniz bana ilginç geldi. Bitmedi Valorant, bir kaç saate açılır ve kitlesiyle devam eder.

Ben zaten oynamıyorum. Ama kötülemeniz bana ilginç geldi. Bitmedi Valorant, birkaç saate açılır ve kitlesiyle devam eder.

İnşallah acılir ama çok zor görünüyor.

Ne alaka hocam hepsi sıkma bilgiler o hileleri kullanmaya çalıştığın anda 5 saniye içinde ban yer hesabın.

Ne bani hocam adam benimle 5 maç yaptı hepsinde yerimi söylüyor. Görünmezlik kullaniyor, vuruyor kafadan ban falan yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah acılir ama çok zor görünüyor. Tahmini 1 sene sene sürer istersen iddiaya bile girerim tabii öylesine neden çünkü Riot Games açıklamalarını okudum durum çok vahim duruyor. Birdaha oynamak zor duruyor yeni oyun yaparlar belki.
Bilemiyorum. Umutsuz vaka.

İnşallah acılir ama çok zor görünüyor. Tahmini 1 sene sene sürer istersen iddiaya bile girerim tabii öylesine neden çünkü Riot Games açıklamalarını okudum durum çok vahim duruyor. Birdaha oynamak zor duruyor yeni oyun yaparlar belki.

Ne bani hocam adam benimle 5 Mac yaptı hepsinde yerimi söylüyor görünmezlik kullaniyor CAT vuruyor kafadan ban falan yok.
Hocam açıldı şuan :D. Riot Games Service Status ve https://status.riotgames.com/valorant?region=eu&locale=en_US öyle gözüküyor yani.

Ne bani hocam adam benimle 5 Mac yaptı hepsinde yerimi söylüyor görünmezlik kullaniyor CAT vuruyor kafadan ban falan yok.
Bu kanıya neye göre vardınız? Bir oyunun prototip aşamasındaki kaynak kodların çalınması oyunun 1 sene boyunca kapalı kalacağı anlamına gelmez (ki sunucular tekrar aktif ve oyun oynanıyor). Hiçbir sistem güvenlikli değildir ve açığı vardır. RIOT bu krizi faydaya çevirip açıkları kapatacaktır. Aynı zamanda Twitter'daki açıklamasını okuduysanız fidye teklifi geldiğini ve bu teklifi reddettiklerini, şeffaflıklarını koruyacaklarını ve kullanıcı verilerini kimseye satmayacaklarını, aynı zamanda da bütün Dünya çapındaki birimlerin ilgilendiğini ve saldırının olduğu yerdeki kolluk kuvvetlerine de haber verdiklerini belirtmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı