Riot Games uyarı sebebini söylemeyip bileti kapatıyor

Remircan

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
26
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Özelikleri
🔥 İşlemci: Intel Core İ5 12400F
🔥 Ekran Kartı: RTX 3060 Ti
🔥 Bellek: (16X2) 32 GB DRR5
🔥 SSD: Samsung 980 500GB / Samsung 980 PRO 2TB
Cinsiyet
Erkek
Valorant'a 2 aydır girmiyordum berki daha fazla. Yeni sezon gelmişti, girip ne gelmiş diye bakacaktım fakat durduk yere perma ban yemişim. 2 aydır oyuna girmiyorum zaten. Destek talebi açıp durumu anlatıyorum ve neden ban yedimi soruyorum, okumadan hazır cevap gönderiyorlar banınızı kaldırmayız diye. Tekrar ticket açıp neden ban yediği soruyorum yine hazır cevap banınızı kaldıramayız diye. (Beta hesabıydı bir de ona üzüluyorum.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'a 2 aydır girmiyordum berki daha fazla. Yeni sezon gelmişti, girip ne gelmiş diye bakacaktım fakat durduk yere perma ban yemişim. 2 aydır oyuna girmiyorum zaten. Destek talebi açıp durumu anlatıyorum ve neden ban yedimi soruyorum, okumadan hazır cevap gönderiyorlar banınızı kaldırmayız diye. Tekrar ticket açıp neden ban yediği soruyorum yine hazır cevap banınızı kaldıramayız diye. (beta hesabıydı bir de ona üzüluyorum.)

Aynı durumu bende yaşadım çok uğraştım hiçbir şekilde ilgilenmediler benim hesabım büyük ihtimalle çalındı 2 aşamalı doğrulama olduğu halde çalındı. Oyuna uzun zaman girmediğimi belirttim kaç kere hep aynı mesajı attılar. Arkadaşlarım gece geç saatlerde hesabımda oyun girilmiş olduğunu söyledi hesabımı paylaşmamıştım.
 
Aynı durumu bende yaşadım çok uğraştım hiçbir şekilde ilgilenmediler benim hesabım büyük ihtimalle çalındı 2 aşamalı doğrulama olduğu halde çalındı. Oyuna uzun zaman girmediğimi belirttim kaç kere hep aynı mesajı attılar.

Okumadan hazır cevap atıyorlar çunku maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı