Riot Games, Valorant aimbot aimast gibi hilelere karşı nasıl önlemler alabilir?

Bence bir algoritma olmalı mesela 15-20 kere üst üste HS atan adamı otomatik banlamak gibi. Üst üste 15 - 20 HS atan adam aimbottur zaten.

Hocam internetin dibindeki Brezilya forumlarındaki videolardan izlediğim kadarıyla, tüm vuruşlar HS gitmiyor. Riot'tan yapılan eski bir açıklamamsı yazıda, çift fare engellemesi yapacaklarını söylemişler ama hâlâ öyle bir şey yok ki etik de değil bence. Söylediğiniz sistemler de kesin değil smurf hesabın vs yasak olmadığını Dumpy (doğru yazmadıysam affola) 2 hafta önce falan açıklamıştı. Benim aklıma oyundaki düşman renklerini komple kaldırmak ve farklı bir hitbox sistemi getirmek geldi. Çünkü hile düşman rengine tepki veriyor. Bu yapılsa bile yine Pi'larda küçük bir yapayzeka yazılıp yine hardware hile yapılabilir diye düşünüyorum anlamanın tek yolu yetkili kişilerin Overwatch benzeri bir sistemle maç izlemeleri ama bu da milyonlarca dolara mâl olur. Bu arada hilelerin ortalama fiyatları 600 dolar civarı anladığım kadarıyla.
Çok rapor alınan bir maça admin atanabilir.

Hocam kim bilir saniyede kaç milyon report geliyordur. Ki video gösteremiyorum ama vuruşlar o kadar temiz ki gerçekten anlamak aşırı zor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda herhangi bir kod isim ve satın alma linki vs. yok o yüzden bu videodan ne kadar temiz oynanabileceğini anlayabilirsiniz, ben profesyonellerin de bunu kullandıklarını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı