İnceleme için teşekkürler de Riot oyunlarının tek sıkıntısı bence kitlesi. Sistem gereksinimi düşük bir oyun olduğu için kitlesi aşırı kötü ve oyunlarının da oynanabilir bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. Valorant'ın bu kadar tutma sebebi de bence Riot oyunu olmasıydı. Riot değil de farklı bir şirket bu oyunu yapsaydı bu kadar tutmazdı bence.
Güzel inceleme olmuş elinize sağlık.
Fakat 1-2 yere değineyim dedim. Reyna gerçekten çok güçlü bir karakter ona lafım yok fakat Neon aşırı güçlü değil yani diğer ajanlara karşı aşırı güçlü değil. Yani Reyna çok güçlü Neon tam tadında. Rekabet var fakaat sadece orta ve yüksek elolarda var. Yani Demir, Bronz vs. elolarda rekabet aramayın derim pek.
Neon ultisi de bana göre dengeli. Eğer Neon 10-15m yakınındaysa zaten alabiliyorsun adamı. Ha Neon 10-15m gibi bir mesafeden daha uzaktaysa o zaman yandınız işte. Şimdi kaçma zamanı diyebilirim. Ha Neon'a karşı ne kadar kaçabilirsiniz orasını bilemem.Hocam Neon iyi güzel de ultisi fena bir şey. Bazen herkesi yok ediyor bazen ultiyi açar açmaz kafasına mermi yiyip ölüyor.