Riot Games'e nereden ulaşabilirim?

SinanMutlu

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2020
Mesajlar
81
Arkadaşlar ben oyun oynarken edilen küfürlerden rahatsız olmaya başladım ve ne kadar rapor sistemini kullansam çalışmıyor hiçbir zaman bana bildirim gelmedi küfürleri ekran görüntüsüyle atmayı düşünüyorum çünkü sülalaye sövülmesinden bıktım.
 
Destek'e yazarsan sana "Rapor edin." diyecekler sadece, kısacası hiç zahmet etme. Tek yapabileceğin şey oyundayken rapor etmek ve susturmak.
 
Oyunda o kişileri susturabilirsin ben öyle yapıyorum yoksa oynanmıyor oyun oynamaya değil de çoğunlukla sohbet etmeye giren bir kitle var TR serverinde hangi rankta olursan ol flame oluyor :D ve ban yeme olayına gelirsek küfürden 4 yıl önce perma yemiştim ama şimdi report sistemi çalışıyor mu bilmiyorum :D.
 
Konuyla alakasız olsa da birtakım önerilerim ve tavsiyelerim olacaktır. LOL oynamayı bırakın. Şu hayatınızı çalan boş oyunu oynamayın derim. Ulusal yada dünya takımlarına girmediğiniz sürece size hiçbir katkısı olmayacaktır. Kısaca oyun hayatınızı çalıyor ve sinir katsayınız yükseldiği için stresten hastalığa kadar yolu var. Çok geçmeden bırakmalısınız. Boş ve gereksiz oyundur.
Kimsenin oyun zevki kimseyi ilgilendirmez.
 
Konuyla alakasız olsa da birtakım önerilerim ve tavsiyelerim olacaktır. LOL oynamayı bırakın. Şu hayatınızı çalan boş oyunu oynamayın derim. Ulusal ya da dünya takımlarına girmediğiniz sürece size hiçbir katkısı olmayacaktır. Kısaca oyun hayatınızı çalıyor ve sinir katsayınız yükseldiği için stresten hastalığa kadar yolu var. Çok geçmeden bırakmalısınız. Boş ve gereksiz oyundur.

Tam aradığım yorum tamamen katılıyorum hayatımda gördüğüm en boş oyun yine de bırakamıyorum eşleştirme sistemi hiç normal değil herkes flameci yani ne bileyim ne denir ki.
 
Konuyla alakasız olsa da birtakım önerilerim ve tavsiyelerim olacaktır. LoL oynamayı bırakın. Şu hayatınızı çalan boş oyunu oynamayın derim. Ulusal ya da dünya takımlarına girmediğiniz sürece size hiçbir katkısı olmayacaktır. Kısaca oyun hayatınızı çalıyor ve sinir katsayınız yükseldiği için stresten hastalığa kadar yolu var. Çok geçmeden bırakmalısınız. Boş ve gereksiz oyundur.

Haklısın rapor sistemi bile çalışmayan salakça bir oyun bence de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı