Yaklaşık 1 saat önce hesabım çalındı. İlk iş olarak ticket attım ardından karakola giderek şikayetçi oldum. Hesabı geri alabilirim bunda şüphem yok. Fakat sorum şu. Dava sürecinde kişinin hesaba giriş yaptığında bilgilerine ulaşılıp tespiti sağlanabilir mi?
Riot Games bu konuda en çok yardım eden şirket olabilir. Hesap seninse o hesabı geri alamama gibi bir ihtimal neredeyse yok.Hesabını geri alabileceğine dair nasıl bir şüphen yok? Bunu anlamadım.
Riot Games bu konuda en çok yardım eden şirket olabilir. Hesap seninse o hesabı geri alamama gibi bir ihtimal neredeyse yok.
E-Postanın olmasına gerek yok ki? Zaten sana 18-20 tane soru soruyor, eğer hesap seninse çok kolay bir şekilde yanıtlayabilirsin bu soruları.Dostum adamın daha e-postası yok? Riot Games hiçbir şey yapmaz.
E-postanın olmasına gerek yok ki? Zaten sana 18-20 tane soru soruyor, eğer hesap seninse çok kolay bir şekilde yanıtlayabilirsin bu soruları.
Senin hesapta yaptığın her şeyi görebilirler, sorabilirler. En son bağlantı yaptığın cihaz örnek verilebilir. Çok dar düşünüyorsun. Ona bakılırsa Google bana en sevdiğim yemeği sormuyor ancak 100 kere hamburger araması yaparsam karşıma farklı yollarlar örneğin reklam olarak hamburger çıkıyor, değil mi?18 - 20 soru? Riot sana hesabını oluşturmadan önce herhangi bir soru sormuyor ki ileride hesabının çalınması durumunda geri alabilme doğrulaması olabilmesi için? Ne sorusu soracak? En son ne oynadın, hangi şampiyonu daha çok seviyorsun?
Kendine ait olan bir şeyin çalınması olabilir mi? Telefonun çalındığında nasıl polise gidiyorsan hesabın çalındığında da gidebilirsin, siber suçlar daha doğru olur tabii.Peki tam olarak hangi sebepten ötürü karakola gittiğini sorabilir miyim dostum?
Elbette bakacaklar, bakmasalar dahi siber suçlara yönlendirirler. Sen 90'larda yaşıyorsun sanırsam?He onlar da gidip senin dosyana bakacak. Boşa uğraştırma adamları. Adam sana Riot ne der. Ben bile yeni öğrendim bir kaç gün önce.
18 - 20 soru? Riot sana hesabını oluşturmadan önce herhangi bir soru sormuyor ki ileride hesabının çalınması durumunda geri alabilme doğrulaması olabilmesi için? Ne sorusu soracak? En son ne oynadın, hangi şampiyonu daha çok seviyorsun?
Hocam bir oyun hesabı için karakola mı gidilir? Uğraşmazlar sizle.
Polisler ilgilenmez.
Soruları sordular SS leri bırakıyorum.Bu bilgileri istiyolar geri almak için.18 - 20 soru? Riot sana hesabını oluşturmadan önce herhangi bir soru sormuyor ki ileride hesabının çalınması durumunda geri alabilme doğrulaması olabilmesi için? Ne sorusu soracak? En son ne oynadın, hangi şampiyonu daha çok seviyorsun?
Dostum adamın daha e-postası yok? Riot Games hiçbir şey yapmaz.
Polis ağa yardımcı olurlar sana. Çalan kişinin yüzünü hatırlıyorsan tarif et.
Dedemin bin TL'sini çaldılar ilgilenmediler bunla hiç ilgilenmezler.
Polisler böyle işlerle ilgilenmez. Riot Account Recovery
Peki tam olarak hangi sebepten ötürü karakola gittiğini sorabilir miyim dostum?
He onlar da gidip senin dosyana bakacak. Boşa uğraştırma adamları. Adam sana Riot ne der. Ben bile yeni öğrendim birkaç gün önce.