Riot mu önde yoksa Valve mi?

Hiçbir şirket Valve kadar olamaz. Şirketler içinde hiyerarşik bir düzenin olmadığı ve oyunun üzerinde çalışan her insanın fikrinin alınıp istediği kararlarla istediği şey üzerinde çalıştığı tek şirket (örnek verirseniz daha da öğrenirim) ve Gabe de kral bir adam. Valve'ın yaptığı oyunları oynayınca içimde bir mutluluk duygusu oluşuyor çünkü evine, ailesine ekmek götüren adamların emeğinin adam gibi verildiğini biliyorum.
 
Para olarak mı? Para olaraksa Valve Riotu 10 kez üst üste satın alacak güce sahip. Oyun olaraksa yine Valve önde. CS2 ile birlikte eskisi kadar olmasa da yine oynanacaktır. Kalite bazında da bakarsak Valve önde çünkü valve her oyunuyla oyun dünyasına yenilik getirmiştir. Riot un böyle bir oyunu yok.
 
Valve bir markadır, bir şirkettir. Steam, her şeyin ötesinde dijital alış-satış yapabileceğiniz bir platformdur. Sırf Steam'in topluluğu ve pazar kısmı bile Riot'a fark atabilecekken karşılaştırmaya gerek yok bence.

Lüzumsuz yere Riot fanboyluğu yapmaya gerek yok. Riot'u ben de severim ederim, tatlı firmadır ama okyanusa karışmış bir göl veya su birikintisi gibi kalıyor Valve'ın yanında.
 
Dolayısıyla Riot'la Valve'ı karşılaştırdığımızda Tencent'in konuyla herhangi bir alakası olmuyor.


Aga eskisi gibi olmasa da demişsinde daha CS2 çıkmadan bile art arda birçok kez CS:GO kendi oynanma rekorunu kırıp kırıp durdu. Yani insanlar sırf CS2'ye sahip olmak için bu kadar oynuyorsa sahip olduktan sonra kim bilir ne kadar oynarlar.
 
Valve tek bir markası ile Riot'u ikiye katlar. Her konuda Riot'tan çok daha önde ve üstün.
 
Valorant çıktığında FPS oyunlarını ezdi geçti fakat şimdi CS 2 çıkacak ve tüm CS:GO'dan Valorant'a geçenler tekrar CS2 ile tekrar dönecek. Yani Valve önde.

Sanmam, maksimum 1 hafta sonrasında herkes geri Valorant'a döner. CS klasik oyun eski kitlesiyle devam edecektir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…