Riot Vanguard ''k mode exceptıon not handled'' hatası

İşletim sistemi
Windows 10

tunay6000

Decapat
Katılım
15 Mayıs 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant'ı açmaya çalışırken Riot Vanguard yüzünden kaynaklanan "k mode exceptıon not handled" mavi ekran hatasını alıyorum ve bilgisayar çöküyor, kaynağın "vgk.sys" olduğu belirtiliyor. Bilgisayarımı yeniden başlatmayı, Valorant'ı silip yeniden yükleyip, Riot Vanguard'ı kaldırıp yeniden kurup, antivirüs programımdaki (ESET ınternet Security) hıps (host saldırı önleme sistemi)'i kapatıp denedim fakat hiçbir işe yaramadı. Bir süre sonra bu bilgisayar çöküşünün Valorant Riot Vanguard indirili ve açıkken Mouse'umu oynattığımda meydana geldiğini fark ettim. Vanguard varken bilgisayarı klavyeyle kontrol etmek zorunda kalıyorum ve o şekilde Vanguard'ı siliyorum sonrasında çökmüyor. Şunu da ekleyeyim ki Vanguard açıkken Valorant da bunu algılamıyor ve bu hatanın yanında Valorant'ı da hiçbir şekilde açamıyorum. Hepsini deneyip hiçbir yerde işime yarayan bir çözüm bulamadım, çok büyük bir çaresizliğin içindeyim. En son oluşturulan dump dosyası verdiğim dosyatc linkinde ve sistem özelliklerim yazının en aşağısında. En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim.

DUMP Dosyası

Olur da yazının üstünden açamazsınız ayrı olarak da bırakayım:

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 4 çekirdek 4 izlek 4 MB önbellek.
Ekran kartı: GTX 550 Ti 1 GB.
Bellek: 2x2 GB DDR2 667 MHz.
Anakart: ASUS p5ql SE.
Bir alakası olup olmayacağını bilmiyorum ama Mouse'la alakalı şeyler yazanları görmüştüm belki benimki de çok küçük bir ihtimal kendisinin donanımıyla alakalıdır ben yine de mouseumun modelini bırakıyorum.
Mouse: Trust gxt 105.
 
Son düzenleme:
Abi tam aynısı bende de oldu aynı hata mousu hareket ettirince mavi ekran veriyor.
Ama benim bildiğim güncelleme geldi. Ama onu yüklerken de bende hata verdi Valorant'ın kendi hatası güncelleme yapılamıyor diye.
 

Geri
Yukarı