Ripple, Angle Snapping, Motion Sync açılmalı mı?

Ripple ve angle snapping kesinlikle açılmamalı, kapatın. Motion sync ise Razer'ın sensörlerinde -en iyisidir- kullanmasıyla ünlü olduğu bir teknoloji. İmleç hareketlerini daha da akıcı bir hale getiriyor ve kırılmayı azaltıyor kısaca özetlemek gerekirse. Genel olarak 3395 sensörlerin artılarından biridir ancak pil kullanımını artırıyor ise belki darmoshark kapalı yollamış olabilir. Fare elinize geçtiyse açık mıydı bu ayar? Eğer öyleyse açık kalsın, değilse bir açıp test edin. Farkı hissetmeniz zaten çok zor.
 
Ripple ve angle snapping kesinlikle açılmamalı, kapatın. Motion Sync ise Razer'ın sensörlerinde -en iyisidir- kullanmasıyla ünlü olduğu bir teknoloji. İmleç hareketlerini daha da akıcı bir hale getiriyor ve kırılmayı azaltıyor kısaca özetlemek gerekirse. Genel olarak 3395 sensörlerin artılarından biridir ancak pil kullanımını artırıyor ise belki Darmoshark kapalı yollamış olabilir. Fare elinize geçtiyse açık mıydı bu ayar? Eğer öyleyse açık kalsın, değilse bir açıp test edin. Farkı hissetmeniz zaten çok zor.

Arkadaşa katılıyorum ripple ve angle tamamen sağa veya yukarı böyle dümdüz götürmeyi sağlamayı amaçladığı için oyunlar da spray kayıyor ufak pixel dönmeleri yapamıyorsun kendine göre sağa sola atıyor kitliyor böyle çok değişik yapıyor fakat motionsync öyle değil Motion Sync çok akıcı yapıyor ve fareyi götürürken böyle aimin titriyorsa onu azaltıyor gibi bir şey oluyor kırılmaları önlüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı