Allah ın adını andım. Envaterini bir göster. 50 Kapsül hediye etmezsem insan değilim. Üstüne sana ilgin merakın var ise Türkçe yama projelerinde yer almanı ücretsiz yamalara sahip olmanı - ETS2 de Türkiye nin en büyük 2 grubunda referans olur ve Formula-1 E spor un En büyük ve yerel tüm gruplarında da referans ve yardımcı olurum. Allah ın adını andım bir göster de kapak olsun bize ya. Arkadaşın dediği gibi rakamlar yüksek olunca haklı olarak bizlerde şaşırıyoruz. Bizler neye yatırım yapılacağını biliyoruz falan ama yeni arkadaşlar bu konuşmalardan ki çok kişi var forumlara bakıp konuşmaları takip edip pasif durumda olup mesajlaşmalara istinaden öğe alıp zarar eden. Forum yalan bilgi kaynağı olmasın, bilgi paylaşımı olsun, insanlar fikirlerini beyan etsin. Vs.. Bende buna istinaden yeni veya bilmeyen arkadaşlar yorumları görüp zarar etmesin , bilgi kirliliği olmasın istiyorum. Kaldıki bunu hepimiz istiyoruz. Göstericeksin bu dediğini ve bu yeni gelen azda olsa kar etmek istiyen arkadaşlara örnek olsun. Baksınlar bu konuşmalara fikir alışverişinde benim rezil olduğumu görsünler. Yada rakamlar yüksek ise yeni arkadaşlar inanmayacak bu tarz ispatsız mesajlara. Bu mesaj güzel örnek olacak, ya bana ya yeni arkadaşlara! Allah ın adını verdim, ya bu bana kapak olsun yada birçok arkadaşa örnek olsun!