Rise Launcher güvenilir mi?

İşletim sistemi
Windows 7
Makaleler
5
Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusu olan Craftrise'ye giriş yapabilmek için Rise Launcher yüklemek ve onun üzerinden giriş yapmak gerekiyor. Fakat VirusTotal sonucu şu şekilde:

Bir sorun olur mu? PC imde Kaspersky kurulu ve 'temiz' dedi.

Edit: İkinci VirusTotal sonucu şu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum, Craftrise'ın yaş kitlesi küçük. Hepsine CMD>color a yapsan "oha abi ne olur beni heckleme" diyecek tipler.
30 ms için bu riske gireceğime, giderim 80 ms de oynarım. Zaten neredeyse bir farkı yok MC gibi bir oyunda.

PC ime indirdiğim orijinal Rise Launcher dosyasının Virustotal sonucunun Relations kısmındaki Execution Parents kısmında buldum.

Dostum, Craftrise'ın yaş kitlesi küçük. Hepsine CMD>color a yapsan "oha abi ne olur beni heckleme" diyecek tipler.
30 ms için bu riske gireceğime, giderim 80 ms de oynarım. Zaten neredeyse bir farkı yok MC gibi bir oyunda.

Bende kitlesinden nefret ederim, yenilince "EZ" falan yazmalar "ağla" "kudur" gibi saçma sapan yazan veletler/saygısız insanlar (Hepsini teker teker dövesim geliyor). O sunucuda saygı falan yok, hem Premium hesabın varken neden CraftRise?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…