Rise Launcher güvenilir mi?

İşletim sistemi
Windows 7
Makaleler
5
Türkiye'nin en büyük Minecraft sunucusu olan Craftrise'ye giriş yapabilmek için Rise Launcher yüklemek ve onun üzerinden giriş yapmak gerekiyor. Fakat VirusTotal sonucu şu şekilde:

Bir sorun olur mu? PC imde Kaspersky kurulu ve 'temiz' dedi.

Edit: İkinci VirusTotal sonucu şu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden virüslü olsun sorabilir miyim? Zaten virüssüz. Öyle işliyor maalesef. Kurarken bile engelliyor. Eğer bunu engellemiyorsa sıkıntı yoktur. O zaman niye arka planda boş boş çalışıyor antivirüs?
Size söyleyecek başka lafımın olmadığını düşünüyorum. Her şey toz pembe olsaydı keşke dediğin gibi olsa ama değil.

Bu sonuç ne oluyor?

68/57

@Burak Gençoğlu
VirusTotal bazen yanlış çıkarımlar yapabilmekte...
Cidden, kendi bilgisayarımda sıradan bir metin belgesi oluşturdum. Onu WinRAR ile arşivledim ardından dosya yükleme sitelerinden bazılarına yükledim. Sonuç virüs bulunmakta yönündeydi. Size antivirüs önerisi yapabilirim fakat.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Premium Türk serverları da var diye biliyorum. Craftrise'ın kitlesini sevmiyorum. Hypixel en iyisidir benim gözümde, ping 200-300'lere fırlamadığı sürece sorun olmaz.

Hypixel'de ping çok fazla benim pingim -1'e iniyor sonra 1000 falan oluyor.

Arkadaşlar Craftrise arkada başka programlar çalıştırıp birden CPU'yu 100% yapıyorİkide bir tarattım malwarebytes'ten virüs,keylogger ve trojan çıktı.(İyiki miner çıkmamış.d)Gidin Hypixel oynayın bu riske deymez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…