Rise of the Tomb Raider vs Assassin's Creed Unity

yusufayd_3457

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060 ti,ryzen 5 7500f
Arkadaşlar selam bu iki oyun arasında kaldım. Maceracı hikayeli tarzı bir oyun düşünyorum. Assassin in fiyatı Ubisoft indirmi ile 60 TL Rise of the Tomb Raider 2.24 dolar. Hangi oyun daha çok sarar?

Ubisoft çalışanı değilsen AC Blackflag, Rogue hariç AC oyunlarını ilk 6 saatten sonra sıkılmadan oynaman, devam etmen mümkün değil. Yapabilirim diyorsan MI6, CIA, Mossad, FSB gibi istihbarat örgütlerine iş başvurusunda bulunabilirsin dayanıklılıktan ötürü işe girersin rahat.

Rise of the Tomb Raider daha iyi. AC ye göre daha kısa süredir ama sıkılmadan bitirirsin.

Unity'yi hiç sevmiyorum Assassins Creed adına uygun olmayan bir yapıt. Rise of the Tom Raider daha iyi.

İkisini de oynadım. İkisi de bana göre güzel oyunlar. Unity çıktığı dönem çok sorunluydu fakat düzeltildi şu an gayet iyi bir durumda. Tartışmalı bir oyun açıkçası ama aç birkaç tane videosunu izle hoşuna giderse al. Parkur mekanikleri, gizlilik vs. çok iyi. Rise of the Tomb Raider'ı ise 2013 yapımı Tomb Raider'ı oynamadan başlamanı önermem. Oyun süresi bakımından ise Unity daha uzun saatler götürür seni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı