Riva 128 tnt sistem Vista kaldırır mı?

Windows'u kuruyorsun sürücüleri indiriyorsun kuruluma geçiyorsun ya eksik sürücü indiriyor ya da başlamadan bu sistemle uyumlu değil ya da Vista uyumlu ya da 7 uyumlu vb hatalarla karşılaşabilirsin.
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım şahsen. Windows 7 sürücülerini sorunsuz bir şekilde kuruyorum çoğu zaman. Ama bazen dosya kopyalama hatası verdiği oluyor.

GNU/Linux dağıtımlarına göz atmanızı tavsiye ederim.

Benim normalde orta sistem bir bilgisayarım var fakat bu köşede duruyordu en azından bir işe yarar diye düşündüm babama sordum 2008 yılında bilgisayarcıda götürmüş en yeni Windows kurdutturmuş fakat pc 2 gün sonra çökmüş ve Xp ye geri döndürmüşler o yüzden biraz tedirginim ya çökerse içinde bilgiler var
merak etme bi şey olmaz ya starter yada home basic 32 bit kurun

Benim normalde orta sistem bir bilgisayarım var fakat bu köşede duruyordu en azından bir işe yarar diye düşündüm babama sordum 2008 yılında bilgisayarcıda götürmüş en yeni Windows kurdutturmuş fakat PC 2 gün sonra çökmüş ve XP'ye geri döndürmüşler o yüzden biraz tedirginim ya çökerse içinde bilgiler var

2008'de götürdüğünde büyük ihtimalle Vista kurmuşlardı ve o zamanlar Vista sorunluydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı