Rival 110 mu, Yoksa Rival 300 mü Alınmalı?

ByArtem

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Başlıktan da gördüğünüz üzere yeni bir fare almayı düşünüyorum ve biraz kararsız kaldım. Fare tutuş şeklim palm grip sizce hangisini almalıyım ? Rival 300 biraz araştırdım şikayetleri sanki biraz vardı 110'un şikayetine rastlamadım. Aralarındaki farklar nedir pek bilmesemde yardımcı olursanız sevinirim.

Boyutları arasında çok fark yok, tasarımları da birbirlerine oldukça benzer. Eliniz küçük değilse rahatlıkla palm (avuç) tutuş şekliyle kullanabilirsiniz. Rival 110'un sensörü burun farkıyla Rival 300'den daha iyi ve fare 10 gram daha hafif. Rival 300'de Steelseries anahtarlar kullanılıyor, Rival 110'da Omron anahtarlar kullanılıyor. Ben Rival 110'u tercih ederdim. Avantajları var ve daha güncel bir fare olduğu için yazılım desteği daha geniş olacaktır.

Boyutları arasında çok fark yok, tasarımları da birbirlerine oldukça benzer. Eliniz küçük değilse rahatlıkla palm (avuç) tutuş şekliyle kullanabilirsiniz. Rival 110'un sensörü burun farkıyla Rival 300'den daha iyi ve fare 10 gram daha hafif. Rival 300'de Steelseries anahtarlar kullanılıyor, Rival 110'da Omron anahtarlar kullanılıyor. Ben Rival 110'u tercih ederdim. Avantajları var ve daha güncel bir fare olduğu için yazılım desteği daha geniş olacaktır.
Anahtarlar dediniz tam olarak ne oluyor anlayamadım ?

[QUOTE="ByArtem, post: 3088264, member: 163993
Anahtarlar dediğiniz tam olarak ne oluyor, anlayamadım?[/QUOTE]
Farede sol ve sağ tuşlar var, buna ek olarak makro tuşları var. Siz fareye her tıkladığınızda o tuşun anahtarını bir kere tetiklemiş olursunuz. Omron anahtarlar Steelseries'in kullandıklarından daha iyi ancak bu doğrudan bir tercih sebebi değil çünkü aralarındaki fark göz ardı edilebilir. İlk mesajımda söylediğim tüm avantajları ve Rival 300'ün soyulma sorununu göz önünde bulundurarak tekrardan Rival 110 diyorum

[QUOTE="ByArtem, post: 3088264, member: 163993
Anahtarlar dediğiniz tam olarak ne oluyor, anlayamadım?
Farede sol ve sağ tuşlar var, buna ek olarak makro tuşları var. Siz fareye her tıkladığınızda o tuşun anahtarını bir kere tetiklemiş olursunuz. Omron anahtarlar Steelseries'in kullandıklarından daha iyi ancak bu doğrudan bir tercih sebebi değil çünkü aralarındaki fark göz ardı edilebilir. İlk mesajımda söylediğim tüm avantajları ve Rival 300'ün soyulma sorununu göz önünde bulundurarak tekrardan Rival 110 diyorum[/QUOTE]
Yanıtınız için teşekkür ederim Rival 110'a bir kaç gün içerisinde elimde test etcem olursa alcam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı