Rival 110 SteelSeries Engine Yüklendikten Sonra Çalışmama

SkyGod

Kilopat
Daha fazla  
Bugün SteelSeries Rival 110 faresini aldım, taktığımda çalışıyordu fakat SteelSeries Engine uygulamasını yükledikten sonra çalışmamaya başladı. Başka mouse takınca çalışıyor ama bu mouse çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 110 kullanıcısıyım ve bizzat bu sorunu çözmek için 5 saat kesintisiz uğraş verdim. Çözümünü söylüyorum adım adım. Bilgisayarıma girdikten sonra solda aygıt yöneticisi olması gerekiyor. Orda Rival 110 yazan seçeneği bulup sağ tık yapıp Usb aygıtı gibi bir seçenek olacak. Onu seçtikten sonra sorun düzelecektir. Net hatırlayamıyorum bilgisayarım da yanımda yok suan net söyleyemiyorum kusura bakma. Dediğim yeri az bak az karıştır çözeceksin. İyi geceler dilerim kardeşim.

Rival 110 kullanıcısıyım ve bizzat bu sorunu çözmek için 5 saat kesintisiz uğraş verdim. Çözümünü söylüyorum adım adım. Bilgisayarıma girdikten sonra solda aygıt yöneticisi olması gerekiyor. Orda Rival 110 yazan seçeneği bulup sağ tık yapıp Usb aygıtı gibi bir seçenek olacak. Onu seçtikten sonra sorun düzelecektir. Net hatırlayamıyorum bilgisayarım da yanımda yok suan net söyleyemiyorum kusura bakma. Dediğim yeri az bak az karıştır çözeceksin. İyi geceler dilerim kardeşim.
Konu biraz eskimiş ama sorun bende şimdi olmuştu senin cevabında yardımcı oldu ben tam çözümünü yazayım. Aygıt yöneticisine girdikten sonra yukarıda görünüm kısmına gelip gizli aygıtları göstere basıyoruz. Sonrasında fare bağdaştırıcılarına gelip soluk olan farenin üstüne sağ tıkla yazılımını güncelleştir diyoruz direk çalışmaya başlıyor. Bu bende ekran kartında da olmuştu onu da böyle düzeltmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı