Merhaba. SteelSeries Rival 3 faresine sahibim fareyi hareket ettirince FPS düşmesi oluyor -CPU kullanımı artıyor- islemci sıcaklıgı yukseliyor. Farenin Hz'si yüksek olunca daha da cok drop oluyor.
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. (Windows menüsü-oyun içi fark etmeksizin.)
Merhaba. SteelSeries Rival 3 faresine sahibim fareyi hareket ettirince FPS düşmesi oluyor -CPU kullanımı artıyor- islemci sıcaklıgı yukseliyor. Farenin Hz'si yüksek olunca daha da cok drop oluyor.
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. (Windows menüsü-oyun içi fark etmeksizin.)
@gereksizBey Aynen hocam darboğaz yaşıyor arkadaş. Mouse veri iletişimi için zaten çok yüksek bir işlemci gerekiyor ya en az 5950x alınması lazım hahaha. Neyin kafası bu tam olarak.
Eskidende yaşıyordu iseniz ve laptop eski ise temiz kurulum ile daha eski bir işletim sistemi kurun bence. Ama sanmıyorum pc ile ilgili olduğunu imkansız çünkü.
@gereksizBey Aynen hocam darboğaz yaşıyor arkadaş. Mouse veri iletişimi için zaten çok yüksek bir işlemci gerekiyor ya en az 5950X alınması lazım hahaha. Neyin kafası bu tam olarak.
Eskidende yaşıyordu iseniz ve laptop eski ise temiz kurulum ile daha eski bir işletim sistemi kurun bence. Ama sanmıyorum PC ile ilgili olduğunu imkansız çünkü.