Rival 3 hareket ettirilince FPS düşüyor

Squbi

Hectopat
Merhaba. SteelSeries Rival 3 faresine sahibim fareyi hareket ettirince FPS düşmesi oluyor -CPU kullanımı artıyor- islemci sıcaklıgı yukseliyor. Farenin Hz'si yüksek olunca daha da cok drop oluyor.
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. (Windows menüsü-oyun içi fark etmeksizin.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncelleme programları genelde var olan driverları bozabilir, yanlış yükleyebiliyorlar. Size tavsiyem format atın.

Bugün sıfırladım bilgisayarımı belki düzelir diye fakat düzelmedi.

Yani garip biraz cihazı siler misiniz Aygıt Yöneticisi'nden sonra yeniden ekleyin bakalım düzeliyor mu? Bence temiz kurulumdur kesinlikle çözecektir bu durumi.

Hocam bilgisayarı sıfırladığımda düzelmemişti silip yükleyince düzeleceğini zannetmiyorum.

Bugün sıfırladım bilgisayarımı belki düzelir diye fakat düzelmedi.
Windows ayarlarından sıfırlamak driverları filan silmiyor. Hatta sistem programı olarak sonradan atanmış bir uygulama var ise o bile kalıyor. Temiz kurulum yapmaz iseniz bir anlamı yok sıfırlamanın.

Windows ayarlarından sıfırlamak driverları filan silmiyor. Hatta sistem programı olarak sonradan atanmış bir uygulama var ise o bile kalıyor. Temiz kurulum yapmaz iseniz bir anlamı yok sıfırlamanın.

Hocam farenin USB'si 1.0 falan bende hiç 1.0 port yok 2.0 ve 3.0 var bende 3.0'a taktım ondan değildir herhalde.

Fare Aygıt Yöneticisi'nden silip 2.0 olana takın. USB 2.0 bile fazlasıyla yeterli mouse için o yüzden 2.0 da denemek en iyisi. Düzelme ihtimali var.

Yine tam olarak düzelmedi ama kısmı olarak bir düzelme var gibi onceden salladıgımda 87 derecelere kadar cıkan sıcaklık simdi 60 derecelerde yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı