Rival 3 kronik sorunu var mı?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 5.872
Güzel mouse, alabilirsin.

LOD sorunu var ama pek kafaya takılacak bir şey değil.
Hocam LOD önemli değil demekten vazgeçin. Bir rifler için özellikle de düşük sens oynuyorsa büyük bir sorundur.
Lod sorunu ne oluyor? Hassasiyet ile ilgili bir şey mi?
Mouse'u mousepadden kaldırsan bile bir mesafeye kadar optik görmeye devam ediyor ve aim hareket ediyor. O bütçeye e sporda da kullanılan MX518 öneririm KennyS dahil G2 takımının 3 oyuncusu aktif olarak kullanmakta.

Hocam LOD önemli değil demekten vazgeçin. Bir rifler için özellikle de düşük sens oynuyorsa büyük bir sorundur.
Bunu belirtmek için kızgın atmanıza gerek yoktu.

Rival 3 kullandım. Fareyi çok yukarı kaldırmadığınız sürece bir sıkıntı teşkil etmiyor.
Lod sorunu ne oluyor? Hassasiyet ile ilgili bir şey mi?
LOD dediğimiz şey bir ayar. Farenin algılanma mesafesini ayarlıyorsunuz. Rival 3'te LOD ayarlanamıyor ve bazı kişiler için sıkıntı çıkartabiliyor. Eğer sizin için de öle olursa iade edersiniz.

Bunu belirtmek için kızgın atmanıza gerek yoktu.

Rival 3 kullandım. Fareyi çok yukarı kaldırmadığınız sürece bir sıkıntı teşkil etmiyor.

LOD dediğimiz şey bir ayar. Farenin algılanma mesafesini ayarlıyorsunuz. Rival 3'te LOD ayarlanamıyor ve bazı kişiler için sıkıntı çıkartabiliyor. Eğer sizin için de öle olursa iade edersiniz.
O zaman açıklayın hocam belki de kişi yahu nasılsa önemli değilmiş diyerek açıp bakmayacak bile sonra pişman olmasın kimse. Bir rifler olarak hiç memnun kalmamam sebebiyle iade ettim ben mesela.

İllaki bir takım eksiklikler olacak ama özellikler güzelleştikçe fiyatların katlanarak fırladığını belirtmekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı