Rival 3 sağ tıkta gıcırtı sesi

denizkalma3

Picopat
Daha fazla  
2-3 gün önce Rival 3 aldım, her şeyi çok iyiydi fakat bir şey farkettim. Sağ tık yavaş bi şekilde basınca gıcırdıyor, zor bir şekilde basıyorum gibi oluyor. Solda öyle bi sorun yok. O kadar para verdik, sıfırı bile sorunlu çıktı. Sağ tarafı soldakinden basık duruyor. Garantiye göndereyim mi bunu, yenisini verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 gün önce Rival 3 aldım, her şeyi çok iyiydi fakat bir şey farkettim. Sağ tık yavaş bi şekilde basınca gıcırdıyor, zor bir şekilde basıyorum gibi oluyor. Solda öyle bi sorun yok. O kadar para verdik, sıfırı bile sorunlu çıktı. Sağ tarafı soldakinden basık duruyor. Garantiye göndereyim mi bunu, yenisini verirler mi?
Bunu dene yine çıkarsa sıkıntı vardır;
Mouse'nin tam tık sesi çıkartan yerine bas,
sonra Mouse'nin tık sesi çıkartan yerine en uzak yere bas(daha sert basman lazım tık etmesi için).

Eğer ilkinde gıcırdıyorsa bir sıkıntı vardır.
İkincide gıcırdıyorsa sıkıntı yoktur, belki yanlış kullanıyor olabilirsiniz.

Kul yapımı illa ki hatalı ürün olabilir para vermenizle ilgili bir şey değil yani. SteelSeries'e ulaşın yardımcı olacaklardır.

Aynen öyle haklısınız. Sadece bu tarz ürünlerde değil her markanın en kaliteli, en pahalı ürünlerinde problem yaşanabilir buna kızmaya gerek yok. Önemli nokta firmaların ürünlerinin satıştan sonra da destek olup olmaması. Eğer bozulan ürünlerde iyi destek verilmiyorsa firma hatalı sayılır. Ürünü bozuk çıktı diye değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı