Rival 3 vs DeathAdder V2

Headlake

Hectopat
Daha fazla  
İki mouse arasında kaldım. Normalde DeathAdder V2 daha iyi ama neredeyse 2 katı daha pahalı. Buna değer mi bilmiyorum. Ayrıca tutuş şeklimle uyar mı onu da bilmediğim için sormak istedim. Elim 18-19 cm ve claw grip tutuyorum. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer'ın üstün olduğu kısımlar : 50g rival ise 35g 650Ips rival ise 300 ips 20k dpi fakat rival sadece 8500 ve razer 50 - 50 artırabilirken örnegin 2550 dpi yapabiliyorsun fakat rival'da 200 200 artırabiliyorsun 2200-2400-2600 gibi .. aradaki fiyat farkı bu özelliklerden dolayı kesinlikle değer. Şuanda deathadder v2 kullanıyorum fakat benim elime büyük ben 18-19cm el'e sahibim bana büyük geliyor neredeyse 2-3 ay kullandım ve evde yatıyor ilana koydum daha yeni 500 tl gibi düsük rakama bırakıyorum. Bence 18-19cm el icin büyük, bu kişisel birşey bir baska 18-19 cm eli olan normal diyebilir benim icin büyük mouse.

Claw için simetrik mouse daha iyi Rival 3 üzmeyecektir, bütçeyi arttırabilirseniz indirimde HyperX Haste 400-500TL oluyor onu alırsanız daha iyi olur.

İki mouse arasında kaldım. Normalde DeathAdder V2 daha iyi ama neredeyse 2 katı daha pahalı. Buna değer mi bilmiyorum. Ayrıca tutuş şeklimle uyar mı onu da bilmediğim için sormak istedim. Elim 18-19 cm ve claw grip tutuyorum. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Görünüş dersen beni Rival 3 celbetti o yüzden onu satın aldım.
Ama performans diyorsan tabii ki Razer.

Claw için simetrik mouse daha iyi Rival 3 üzmeyecektir, bütçeyi arttırabilirseniz indirimde HyperX Haste 400-500TL oluyor onu alırsanız daha iyi olur.
Kesinlikle bende claw tutuşa sahibim ve performans açısından Razer seçmiştim 2 yıl önce ondan önce de SS Sensei vardı. Sensei den geçince baya zorluk çektim hala alışamadım elime tam oturmuyor sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı