- Makaleler
- 9
Ne sorunu?Deathadder v2 alıp sorun yaşayan 2-3 arkadaş var ben dahil ben olsam steelseries alırdım.
Ne sorunu?Deathadder v2 alıp sorun yaşayan 2-3 arkadaş var ben dahil ben olsam steelseries alırdım.
Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabi şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.Ne sorunu?
Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabii şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.
(benim yaşadığım sorun bu tekerlek gıcırdamasıda oluyor)
Çok sorun var böyle Reddit'de falan araştırırsanız çok şikayet görürsünüz.
Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabi şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.
Çok sorun var böyle reddit'de felan araştırırsanız çok şikayet görürsünüz.
Bende de biraz var bu sorun ama buna rağmen V2 öneririm. Muazzam bir şey. En sevdiğim özelliği ele oturuşu.Ilginc. Kendimde kullanıyorum, gayet memnunum. Ayrica Rival 3'e gore cok daha ustun.
Yıne de bu sorunlara bakmak gerek.
Not: Bu farenin minisini kullanıyorum.
Deathadder V2 aralarında en iyisi. Fakat kötü yanı (2 kere çöpe Razer mouse attım) garanti bitti mi bitersin. O switchlerin ömrü hiçbir zaman uzun olmaz ve değiştirmene de izin vermez marka. Herifler bildiğin lehimliyorlar kimse değiştirmesin diye. Eminim Steelseries için de durum pek farklı değildir.
Ben bu sebeple ASUS ROG Strix Impact II aldım mutlu mesut kullanıyorum. Switch alıp değiştirmek çocuk oyuncağı.
Sanırım kablolu alacağım hocam, pil derdiyle uğraşmak istemiyorum. Zaten şu anki faremde şarjlı. Steelseries'den vazgeçtim hem buradaki hemde diğer sitelerdeki yorumlardan dolayı. Kablosuz alırsam herhalde yeniden Logitech MX Master gibi farelere yönelirim, oyun amaçlı Rog Impact 2 ile DA V2 arasında gidip geliyorum şu an.Razer DeathAdder V2 en iyisi daha iyi yok al geç onu.
Ama kablosuz istiyorum dersen kablosuz istiyorum dersen Logitech g305/g304 al.
Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabi şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.
Çok sorun var böyle reddit'de felan araştırırsanız çok şikayet görürsünüz.
Hocam elime DA V2 Mini geçti, tanıdık bir yerden kapalı kutu buldum 200'ye. Şu anki farem ile de aynı boyutta gibi duruyor. Çok uyguna geldi açıkçası.@Shahdee Impact II ile incelemelere bakabilirsin benim her ihtiyacımı karşılıyor açıkçası yassı ve değiştirilebilir switchleri olması benim için önemliydi aldım. Diğer özelliklerine senin bakman iyi olur.
Switch'leri biraz hafif, ancak zamanla alışırsınız diye düşünüyorum. DA V2 fiyatında rakipsiz bence.Dostlar bugün Rival 3'den deathhadder v2'ye geçtim mouse un ağırlığı vs gayet tatmin etti elime oturuyor o konuda da memnunum fakat bana Switch'leri aşırı hassas gibi geldi yüzük parmağımla yanlışlıkla sağ tıka basıyorum galiba Rival 3 tutuşumu etkiledi bundan dolayı olabilir Rival 3 elime küçük geldiği için sıkış tıkış tutuyordum sizde de böyle bir sorun var mı ileride alışır mıyım iade etmeli miyim kafam biraz karışık şu anda yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.