Rival 3 vs. G305

Bütçe
2000 Tl

Em1rkanxd

Megapat
Daha fazla  
Başlıktan da göreceğiniz bir şekilde bir sorum olacak. Yaklaşık 2 yıldır Logitech G305 kullanıyorum artık ateş etme tuşu çok hassaslaştı. Biraz araştırma yaptım; rakibi Rival 3, biraz daha pahalı gibi. Aralarındaki fark nedir, hangisini almalıyım? Bu arada mouse padim SteelSeries QCK+ larg.

Başlıktan da göreceğiniz bir şekilde bir sorum olacak. Yaklaşık 2 yıldır Logitech G305 kullanıyorum artık ateş etme tuşu çok hassaslaştı. Biraz araştırma yaptım; rakibi Rival 3, biraz daha pahalı gibi. Aralarındaki fark nedir, hangisini almalıyım? Bu arada mouse padim SteelSeries QCK+ larg.

Rival 3 alınmaz. Kronik sorunlu rezil bir fare. Fantech Helios 2'ye bakabilirsiniz direkt bütçeniz için.

Rival 3 fiyatına da ATK X1SE alabilirsiniz.

İlla SteelSeries alacağım diyorsanız da SteelSeries Prime var onu alın.

Son düzenleme:
Prime Plus almayın düz Prime alın. Plus'ın altındaki ekran cızırtı yapıyor kronik problem.

Prime Plus almayın düz Prime alın. Plus'ın altındaki ekran cızırtı yapıyor kronik problem.

Siz deyince tekrar baktım Akakçe'de 4K diyor ama vatan da 700 liraya varmış. Prime çok daha makul bir tercih olur. Tabii biraz narin bir fare.

Rival 3 alınmaz. Kronik sorunlu rezil bir fare. Fantech Helios 2'ye bakabilirsiniz direkt bütçeniz için.

Rival 3 fiyatına da ATK X1SE alabilirsiniz.

İlla SteelSeries alacağım diyorsanız da SteelSeries Prime var onu alın.
Hocam merak ettim ne kronik sorunu var arattımda az önce scroll sorunu falan var diye okudum da cidden merak ettim ne sorunu var, kaç senedir aynı mouse u kullandığımdan hiç bi sorun hissetmedim.

Hocam merak ettim ne kronik sorunu var arattımda az önce scroll sorunu falan var diye okudum da cidden merak ettim ne sorunu var, kaç senedir aynı fareyi kullandığımdan hiçbir sorun hissetmedim.

Kronik sorun demek her fare sorunlu demen değil hocam. Ürünün belirli bir miktarının aynı konuda sorunlu olması durumunda kronik sorunlu tanımı kullanılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı