SteelSeries Rival 3 vs Logitech G305

Hocam emin olun ben Rival 3'ü 3-4 yıldır kullanan biri olarak yaptım bu yorumu yani ben çok memnunum hiçbir sorununu görmedim ama bu kronik sorunlu olduğu gerçeğini de değiştirmiyor, sorun yaşayan bir sürü kişi olmuş zaten.

3-4 kişi değil onlarca kişi söyledi bunu.

Hocam uzun yıllardır kullanmışsınız ve sorun yaşamamışsınız, kronik sorunlu olduğunu söylüyorsunuz. Mouseyi kullanan bir kişi daha dahil oldu konuya, o da 5 yıldır kullanıyormuş ve sorunsuz olduğunu söylüyor sizce de bu işte bir terslik yok mu?

Masa biraz kirli kusura bakmayın. Zamanında 240 liraya aldığım için çok mouse takıntılı değilim fiyatı uygun diye tercih ettim.

Kaliteli marka böyle oluyor hocam, adı sanı belli olmayan mouse alsaydınız çoktan patlamıştı. Daha götürür o sizi, almasa mıydınız acaba? 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uzun yıllardır kullanmışsınız ve sorun yaşamamışsınız, kronik sorulu olduğunu söylüyorsunuz. Mouseyi kullanan bir kişi daha dahil oldu konuya, o da 5 yıldır kullanıyormuş ve sorunsuz olduğunu söylüyor sizce de bu işte bir terslik yok mu?

Evet bana da öyle geliyor çünkü cidden hayatımda kullandığım en iyi farelerden biri Rival 3 ben çok memnunum şu an bozulsa gidip yine Rival 3 alırım.

Ama yine de ciddi manada sorun yaşayan bir sürü kişi olmuş ve kronik sorunlu olduğunu söyleyen kişilerinde bilgilerine güveniyorum ben şahsen.

Hocam uzun yıllardır kullanmışsınız ve sorun yaşamamışsınız, kronik sorunlu olduğunu söylüyorsunuz. Mouseyi kullanan bir kişi daha dahil oldu konuya, o da 5 yıldır kullanıyormuş ve sorunsuz olduğunu söylüyor sizce de bu işte bir terslik yok mu?

Kaliteli marka böyle oluyor hocam, adı sanı belli olmayan mouse alsaydınız çoktan patlamıştı. Daha götürür o sizi, almasa mıydınız acaba? 🤣
Kendimde kronik sorunlu denilen bir ürün kullanıyorum ama sorun çıkmadı. Ben öneriyor muyum? Tabii ki hayır çünkü madur olan kişi sayısı fazla ve bütçesinde daha iyi ürünler var. Ben bilmediğim zamanlarda aldım sırf "marka" diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı