Rival 3 vs Rival 3 Wireless

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.105
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
İkisi arasında kaldım 280 TL'ye Rival 3 mü, 400 TL'ye Rival 3 Wireless mı? FPS, her türü oyun oynuyorum.

Rival 3 kullanmış birisi olarak bana Wireless daha mantıklı geliyor fakat sizi bilemem.

Rival 3'ün kablosu pek iyi değil, kablosuz olması avantaj sağlayabilir ama doğal olarak daha ağır olacaktır.
Benide rival 3 wireless almaya iten rival 3 kablosunun pek begenilmemesi.Çok inceymis öyle deniyor.

İkisi arasında kaldım 280 TL'ye Rival 3 mü, 400 TL'ye Rival 3 Wireless mı? FPS, her türü oyun oynuyorum.

Ben 280 liraya Rival 3 aldım gayet memnunum SS Engine3 yazılımiyla RGB ayarı da yapabiliyorum DPI da ayarlanabiliyor 8000 idi sanırım.
Ama Wireless olan daha yüksek DPI seviyesi. Ayrıca kablosuz vesaire yani Rival 3 de alinabilir Wireless olani da size kalmiş.

Ben 280 liraya Rival 3 aldım gayet memnunum SS Engine3 yazılımiyla RGB ayarı da yapabiliyorum DPI da ayarlanabiliyor 8000 idi sanırım.
Ama Wireless olan daha yüksek DPI seviyesi. Ayrıca kablosuz vesaire yani Rival 3 de alinabilir Wireless olani da size kalmiş.
Peki kablosu nasıl kolay bir şekilde kopar mı?

Kablosuz fareler profesyonel e-spor yapmıyorsanız benim sizlere ilk önerimdir. Kablosuz olmasının rahatlığı çok farklıdır ve sadece birkaç gram daha ağırdır, çok birşey farketmez. Onun dışında rival 3 iyi bir fare ama o fiyatın bir tık üstüne daha iyi olan Pugio 2’yi tercih ederdim. Ama karar sizin elinizin boyutu, kullanış biçimi ve zevklerinize kalmıştır. Farkları çok değil, istediğini alıp rahatça kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı