Rival 3 vs. Rival Wireless vs. Deathadder V2

Bütçe
500
Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabi şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
(benim yaşadığım sorun bu tekerlek gıcırdamasıda oluyor)

Çok sorun var böyle reddit'de felan araştırırsanız çok şikayet görürsünüz.

Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabii şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.

Çok sorun var böyle Reddit'de falan araştırırsanız çok şikayet görürsünüz.

Ilginc. Kendimde kullanıyorum, gayet memnunum. Ayrica Rival 3'e gore cok daha ustun.
Yıne de bu sorunlara bakmak gerek.
Not: Bu farenin minisini kullanıyorum.

Son düzenleme:
Gıcırtı ve tekerlek sorunu çok yaşanıyor bu mouse da tabi şans işi ben tekerlek sorunu yaşamıştım gıcırtı yapıyordu garantiye yolladım yeni ürün geldi 2-3 gün sonra aynı sorun.

Ilginc. Kendimde kullanıyorum, gayet memnunum. Ayrica Rival 3'e gore cok daha ustun.
Yıne de bu sorunlara bakmak gerek.
Not: Bu farenin minisini kullanıyorum.
Bende de biraz var bu sorun ama buna rağmen V2 öneririm. Muazzam bir şey. En sevdiğim özelliği ele oturuşu.

Deathadder V2 aralarında en iyisi. Fakat kötü yanı (2 kere çöpe Razer mouse attım) garanti bitti mi bitersin. O switchlerin ömrü hiçbir zaman uzun olmaz ve değiştirmene de izin vermez marka. Herifler bildiğin lehimliyorlar kimse değiştirmesin diye. Eminim Steelseries için de durum pek farklı değildir.

Ben bu sebeple ASUS ROG Strix Impact II aldım mutlu mesut kullanıyorum. Switch alıp değiştirmek çocuk oyuncağı.

Aslında ROG Impact 2'de bütçemi o kadar aşmıyor, switch ve optik kalitesi olarak DA V2 ile arasında hangisi üstün sizce?

Öyle aşırı bir online oyun oynamıyorum, CS:GO, PUBG vs. o tarz oyunlar oynamam, online olarak ya Daylight yada Chivalry 2 oynuyorum. Ancak şu anki farem oyunlarda laglı hareket edince sinirimi bozuyor. Yani abartılı bir şey olmasa da olur, malzeme kalitesi ve switchleri fena olmasa yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu arada elime 3-4 ay önce Gladius II Core geçmişti ancak onun malzeme kalitesini beğenmediğimden rafa kaldırdım, Impact II'de durum ne acaba.

Razer DeathAdder V2 en iyisi daha iyi yok al geç onu.
Ama kablosuz istiyorum dersen kablosuz istiyorum dersen Logitech g305/g304 al.
Sanırım kablolu alacağım hocam, pil derdiyle uğraşmak istemiyorum. Zaten şu anki faremde şarjlı. Steelseries'den vazgeçtim hem buradaki hemde diğer sitelerdeki yorumlardan dolayı. Kablosuz alırsam herhalde yeniden Logitech MX Master gibi farelere yönelirim, oyun amaçlı Rog Impact 2 ile DA V2 arasında gidip geliyorum şu an.

Bu sorunu yaşayan bende çok gördüm forumda. İtopya'nın o dönemde ucuz sattığı farelerde böyle bir sıkıntı çıkmıştı galiba. Sanırım bu farenin kronik bir serisi var.

Son düzenleme:
@Shahdee Impact II ile incelemelere bakabilirsin benim her ihtiyacımı karşılıyor açıkçası yassı ve değiştirilebilir switchleri olması benim için önemliydi aldım. Diğer özelliklerine senin bakman iyi olur.
Hocam elime DA V2 Mini geçti, tanıdık bir yerden kapalı kutu buldum 200'ye. Şu anki farem ile de aynı boyutta gibi duruyor. Çok uyguna geldi açıkçası.

Dostlar bugün Rival 3'den deathhadder v2'ye geçtim mouse un ağırlığı vs gayet tatmin etti elime oturuyor o konuda da memnunum fakat bana Switch'leri aşırı hassas gibi geldi yüzük parmağımla yanlışlıkla sağ tıka basıyorum galiba Rival 3 tutuşumu etkiledi bundan dolayı olabilir Rival 3 elime küçük geldiği için sıkış tıkış tutuyordum sizde de böyle bir sorun var mı ileride alışır mıyım iade etmeli miyim kafam biraz karışık şu anda yardımcı olursanız sevinirim.

V2 Mini elime geçti şimdiki mouse'uma göre optik vs. kalitesi tabi ki çok daha iyi ancak malzeme kalitesi olarak beni tatmin etmedi, hafif olması vs. ile aksine sanki bir level aşağı düşmüşüm gibi hissettirdi. Her şeyin switch olmadığını yine bir kere daha anladım.

Neyse ki bir yakınımdan almıştım pek sorun etmedi ve böyle bir şey olacağını tahmin ettiğim için geri verdim güzelce kutusunu kapatıp.

Bir çılgınlık yapıp Basilisk V3 aldım, hem yazılım hem oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacak gibi ve beklediğim ağırlıkta, malzeme kalitesi de istediğim seviyede bir fare.

Dostlar bugün Rival 3'den deathhadder v2'ye geçtim mouse un ağırlığı vs gayet tatmin etti elime oturuyor o konuda da memnunum fakat bana Switch'leri aşırı hassas gibi geldi yüzük parmağımla yanlışlıkla sağ tıka basıyorum galiba Rival 3 tutuşumu etkiledi bundan dolayı olabilir Rival 3 elime küçük geldiği için sıkış tıkış tutuyordum sizde de böyle bir sorun var mı ileride alışır mıyım iade etmeli miyim kafam biraz karışık şu anda yardımcı olursanız sevinirim.
Switch'leri biraz hafif, ancak zamanla alışırsınız diye düşünüyorum. DA V2 fiyatında rakipsiz bence.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı