Rival 300 için Bimeks vs Amazon

Flastem

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese Rival 300 Gaming mouse alacağım ve şu iki site arasında kaldım. Bimeks'te geceleri fiyat baya bir düşüyor Rival 300 180-185 TL, qck+ mousepad 65 TL'ye düşüyor amazon.com'da 225 TL'ye mouse ve mousepad amazon.de'de ise yine ikisi 233 TL'ye denk geliyor. Öncelikle alışverişi İninal üzerinden yapacağım kaç TL komisyon kesilir tahmini olarak ve sizce 250 TL verip bimeks mi yoksa komisyonlu fiyatı ile beraber Amazon mu? Eğer Bimeks ise Bimeks'te deneme amaçlı sipariş etmeye çalışırken şöyle bir sorun çıkıyor. Mesela mouse indirimli olarak 185 TL mousepad indirimli olarak 65 TL ikisini sepete ekledim ama ödeme yaparken yani sepette asıl fiyatları gözüküyor indirimsiz olarak ödeme yaparken hangi fiyat sayılır yani tam anlayamadım.(Bir de konu dışı olarak Rival 300 gunmetal grey mi tavsiye edersiniz yoksa direkt siyah renk mi ? Kullanan var ise cevaplarsa çok mutlu olurum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı