Rival 300 vs Razer Deathadder vs Razer Mamba

OpCAT

Hectopat
Herkese merhaba,

Bilgisayarımda kullandığım mouse çok eskidi ve sıkıntı yapmaya başladı. Benim de yeni bir Mouse'a ihtiyacım var oyun için veya uzun ömürlü olabilir. Ben ilk baktığımda Rival 300 ve Razer Deathadder daha çok öneriliyordu. Ayrıca Razer Mamba da aklıma takıldı. Yorum olarak yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 310 düşünmüyorum çünkü ergonomik olarak iyi değil ve logitech g403 hakkında pek fikrim yok sadece lazer ve optik mouse arasındaki farkları tam bilmiuorum herkes farklı şeyler diyor birisi diyorki lazer camda gidiyo uzayda gidiyo fişeq gibi biride diyoki optik daha uzun ömürlü ve kullanışlı digeride hayır o öyle değil şunu al, biriside o herife katılmıyor sonuç olarak hangisi daha iyi hiç bilemiyorum birisi çıkıp dürüstçe hangisinin daha iyi olduğunu söylese olcakta yok işte lazer daha iyi diyorsanız mamba te alıcam ama bilemiyorum kullanım ömrüde çok önemli bu konudada rival 300 çok iyi cidden kararsızım. :(

DeathAdder bence oyun farelerin en iyilerindendir. Ama G403 onun kadar iyi ergonomiye sahip olmasa da fiyat farkı sebebi nedeni ile tercih edilebilir. Asus markasını ROG Gladius farelerine de bir bak derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı