Zoccoshopdan aldım şuanda adeksten aldım kutusu ezilmiş bir halde geldi fotoğraflarını çektim ayrıca bilgisayara takdığımda colorcycle modu ile karşıladı beni zoccoshopdan aldığımın ledleri ilk taktığımda çalışmıyordu kendim ayarlamam gerekiyordu tekerleğin bir yüzünün içindede çizik var aldığıma alacağıma pişman oldum bukadar uğraşacağımı bilsem almazdım iki farklı satıcıdan aldım ikiside hüsran . Zoccoshop en azından sağlam bir kutu ile gönderdi adeks storda
Zoccoshopdan aldım şuanda adeksten aldım kutusu ezilmiş bir halde geldi fotoğraflarını çektim ayrıca bilgisayara takdığımda colorcycle modu ile karşıladı beni zoccoshopdan aldığımın ledleri ilk taktığımda çalışmıyordu kendim ayarlamam gerekiyordu tekerleğin bir yüzünün içindede çizik var aldığıma alacağıma pişman oldum bukadar uğraşacağımı bilsem almazdım iki farklı satıcıdan aldım ikiside hüsran . Zoccoshop en azından sağlam bir kutu ile gönderdi adeks storda oda kutuyu açmadan fotoğraflarını çektim
kutunun içine garanti belgesini buruşturup tıkmışlar direk iade ediyorum bunuda böyle bir rezillik görmedim bilseydim zoccoshopdan alırdım tekrar
Sizden ricam bana başka bir fare önerin anladığım kadarıyla bu mm530 gidip gidip geliyor ( birinin iadesi birine sonra o iade ediyor o iade başka satıcıya )