Rival 5 vs. DeathAdder V2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DeathAdder V2 yapısı bakımından küçük boyutlu ellerin fingertip tutuşuna pek uygun değil. Rival 5 de fingertip için ağır. Piyasadan biraz uzaklaştım o yüzden alternatifleri pek bilemiyorum ama ikisini de fingertip için önermem.

O zamam Rival 5 mi almaliyim?
Rival 5'den tek korkum kaplama veya kaucuk sorunu olusmasi.
Rival 5 daha iyi olucaktir seçimin için. Hem daha uzun süre kullanırsın. He, diyorsan ben bir Razer deneyim, konu açarsın 3 ay sonra mausemde spray yapılmıyor diye.

DeathAdder V2 yapısı bakımından fingertip tutuşa pek uygun değil. Rival 5 de fingertip için ağır. Piyasadan biraz uzaklaştım o yüzden alternatifleri pek bilemiyorum ama ikisini de fingertip için önermem.
Rival 5'i denedim Fingertrip harika oldu.
Rival 5 daha iyi olucaktir seçimin için. Hem daha uzun süre kullanırsın. He, diyorsan ben bir Razer deneyim, konu açarsın 3 ay sonra mausemde spray yapılmıyor diye.
O zaman ben Rival 5 almayı planliyorum.
Düşünürsen alternatif dursun SteelSeries mi Razer mı dersen V2'yi de kullandım aimim çok keskindi vallahi uçanı kaçanı vuruyordum ama HyperX'e geçtim.
Sen de iyi diyorsun beyin durdu aga.
Tutuş sekliniz neydi?

Rival 5 daha iyi olacaktir seçimin için. Hem daha uzun süre kullanırsın. He, diyorsan ben bir Razer deneyim, konu açarsın 3 ay sonra faremde spray yapılmıyor diye.

Arkadaşımda 4 yıllık Elite var ve şu an Valorant oynuyor ve ilk günden farkı yok diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı