Rival 600 Alınır mı?

stickyconsole

Decapat
Önümüzdeki hafta Rival 600 mouse almayı planlıyorum fakat burada da Reddit'te de donma ve tracking konusunda sıkıntılar yaşandığını gördüm. Kauçuk probleminin büyük bir sorun olacağını sanmıyorum fakat takılma problemi göz ardı edilebilir bir problem değil. Bu mouse'u almalı mıyım, bu sorunlar yazılımla çözüldü mü? Alacaksam Qck Xl mouse pad ile uyumlu çalışır mı? Önereceğiniz bir bütçe mouse-pad'i bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şuan Rival 600 kullanmaktayım bahsettiğiniz problemleri yaşamıyorum. İlk defa sizden duyuyorum bu sorunların olduğunu. Tek şikayetim yandaki kauçuklar yapış yapış olabiliyor yapışkan maddesi çok iyi değil onun dışında bir sıkıntım yok. Belki ben almadan önceki sürümlerde sıkıntılı olmuş olabilir. Mouse pad olarak Qck heavy kullanmaktayım.
Alternatif olarak G502 birkaç modelleri daha piyasaya çıkacak onları da bekleyebilirsin.
Evet bir süre daha bekleyeceğim. Zaten monitör ve xim siparişimin gelmesine daha baya var. Yalnız mağaza olarak GameEkstra'dan almayı düşünüyordum, onunla ilgili de bir dünya garanti sıkıntısı yazılmış edilmiş o konuda da kafa karıştı.
HyperX Pulsefire Pro RGB alınabilir. Şu an fiyat performans olarak öne çıkan bir fare.
  • Pixart 3389
  • 450 IPS
  • 50G
  • 95 gram
İnceleyeceğim, teşekkürler.

Evet bir süre daha bekleyeceğim. Zaten monitör ve xim siparişimin gelmesine daha baya var. Yalnız mağaza olarak GameEkstra'dan almayı düşünüyordum, onunla ilgili de bir dünya garanti sıkıntısı yazılmış edilmiş o konuda da kafa karıştı.

İnceleyeceğim, teşekkürler.
Ben şuana kadar tüm ekipmanlarımı ordan aldım bir sorun çıkmadı ama garantilik bir durum olmadı hiç o yüzden kesin birşey söylemem doğru olmaz garantilik durumlardaki hallerini bilmiyorum. Çoğu şikayet de garantilik durumlarda olmuş.

Ben şuana kadar tüm ekipmanlarımı ordan aldım bir sorun çıkmadı ama garantilik bir durum olmadı hiç o yüzden kesin birşey söylemem doğru olmaz garantilik durumlardaki hallerini bilmiyorum. Çoğu şikayet de garantilik durumlarda olmuş.
Evet umarım ben de garantilik bir durum yaşamam.
Mouse konusunda kendini kanıtlamış bir marka olan Zowie'nin EC2-A/B almanızı tavsiye ederim.
Zowie düşündüm fakat Xim forumunda G502 ve Rival600 kullanılıyor çoğunlukla. Aklım bu yüzden biraz bu tarafa kaydı. Zowie 3200 Dpi iken diğer ürünler 12000 Dpi sunuyor.

Son düzenleme:
Mouse konusunda kendini kanıtlamış bir marka olan Zowie'nin EC2-A/B almanızı tavsiye ederim.
Rival 600 den önce Zowie EC2-A kullanıyordum. Çok güzel bir mouse performansı olarak memnun etti ama değişmemim sebebi çok fazla iz bırakması ufak bir terlemede bile leke bırakıyordu birde beyaz modeliydi sürekli temizlemem gerekiyordu. Zowie mouslarda olan tek sorun bence bu dış kaplaması çok leke bırakıyor.

Gameextradan kesinlikle alışveriş yapmayın. İlk aldığım sensei310 u Rival 600 le değiştirmek istediğimde kutuyu acmissiniz ürün mağazamızda açık vardı gelip gorebildiniz diyerek talebi geri çevirdiler. 20 TL fazla odeyin almayın ordan. Gerçi bu seferde amazon.tr den aldım iade ürün gonderdiler. İade olmuş olmasi sıkıntı degil ama sorunlu olduğu için iade olduysa ve şu an yaşadığım sorun göz göre göre yapıldıysa da yazık.
Engine 3 konusunda sizin başlığınıza bir yorum yaptım. Onu da deneyip dönüş yaparsanız duruma göre ben de alacağım. Bugün yabancı bir forumda yazılım güncellemesiyle çözüldüğü yazıldı bu sorunun.
Konuya sonradan dahil olacak arkadaşlar için yorum burada: Rival 600 Almaya Değer mi? - Technopat Sosyal
Akşam eve gidince sakin kafayla tekrar bakicam konulara. Deneyelim bakalım.

Rival 600 den önce Zowie EC2-A kullanıyordum. Çok güzel bir mouse performansı olarak memnun etti ama değişmemim sebebi çok fazla iz bırakması ufak bir terlemede bile leke bırakıyordu birde beyaz modeliydi sürekli temizlemem gerekiyordu. Zowie mouslarda olan tek sorun bence bu dış kaplaması çok leke bırakıyor.
Rengini siyah seçerek toparlayabilirim sanıyorum fakat Rival 600 kalitesini aratır mı diye korkuyorum. Biraz markacılık yapıyoruz sanırım.
Gereksiz derecede pahalı, kesinlikle fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.
Sizin önerinize baktım fakat dediğim gibi Xim Apex'i pc ile kıyaslamamak lazım. Çoğu mouse kullanılmıyor, polling rate çok önemli konsollarda mouse kullanırken.
Gameextradan kesinlikle alışveriş yapmayın. İlk aldığım sensei310 u Rival 600 le değiştirmek istediğimde kutuyu acmissiniz ürün mağazamızda açık vardı gelip gorebildiniz diyerek talebi geri çevirdiler. 20 TL fazla odeyin almayın ordan. Gerçi bu seferde amazon.tr den aldım iade ürün gonderdiler. İade olmuş olmasi sıkıntı degil ama sorunlu olduğu için iade olduysa ve şu an yaşadığım sorun göz göre göre yapıldıysa da yazık.

Akşam eve gidince sakin kafayla tekrar bakicam konulara. Deneyelim bakalım.
Garantilik bir durum olmazsa GameEkstra fiyatları diğerlerine göre 100 tl civarında oynuyor. Fakat gözüm baya korktu, itopya'ya falan da bakacağım, dediğim gibi ürünün gelmesine daha 15 gün var. Bu 15 gün içerisinde karar verecek vaktim olur diye düşünüyorum. Siz bir deneyin de şu Rival 600 ayarlarını. Bana gelen yorum aşağıdaki gibi;

Capture.JPG

Son düzenleme:
Valla bana öyle birşey yaparlarsa fena sıkıntı olur. Ben rival 600 Black Friday de satın aldım 2 haftada geldi. Şöyle bir sorun oldu ürün kadiköy şubesinden gelecekti fakat sıkıntı olduğu için başka şubeye aktardılar. Ürün bana geldikten 2 gün sonra tekrar bir Rival 600 yolladılar sistemde sıkıntı olduğu için. Normalde 2 ürününde parası verilmiş olarak gözüküyordu ama içim rahat etmediği için arayıp birini gönderdim. Garantilik durum olduğunda sıkıntı çıkarmazlar inşallah yoksa geri yolladığıma pişman olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı