Rival 600 Alınır mı?

stickyconsole

Decapat
Önümüzdeki hafta Rival 600 mouse almayı planlıyorum fakat burada da Reddit'te de donma ve tracking konusunda sıkıntılar yaşandığını gördüm. Kauçuk probleminin büyük bir sorun olacağını sanmıyorum fakat takılma problemi göz ardı edilebilir bir problem değil. Bu mouse'u almalı mıyım, bu sorunlar yazılımla çözüldü mü? Alacaksam Qck Xl mouse pad ile uyumlu çalışır mı? Önereceğiniz bir bütçe mouse-pad'i bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şuan Rival 600 kullanmaktayım bahsettiğiniz problemleri yaşamıyorum. İlk defa sizden duyuyorum bu sorunların olduğunu. Tek şikayetim yandaki kauçuklar yapış yapış olabiliyor yapışkan maddesi çok iyi değil onun dışında bir sıkıntım yok. Belki ben almadan önceki sürümlerde sıkıntılı olmuş olabilir. Mouse pad olarak Qck heavy kullanmaktayım.
Garantili durumunu bilmiyorum o kademeye gelmedik firmayla. Sensei310 aldım ürünü çok beğendim fakat keşke biraz fark verip Rival 600 alsaydın düşüncesiyle değişim istedim. Kutuyu acmissiniz yapamayız dediler. Kutuyu açmadan ürün konusunda nasıl fikre sahip olacağım internetten alma sebebim bu zaten, değişim hakkım olsun diye internetten aldım dediğimde, ürün mağazamızda vardı gelip gorebilirdiniz dedi. Orası neresi kardeşim dedim İstanbul dedi burası İzmir dedim o kadar.

Garantili durumunu bilmiyorum o kademeye gelmedik firmayla. Sensei310 aldım ürünü çok beğendim fakat keşke biraz fark verip Rival 600 alsaydın düşüncesiyle değişim istedim. Kutuyu acmissiniz yapamayız dediler. Kutuyu açmadan ürün konusunda nasıl fikre sahip olacağım internetten alma sebebim bu zaten, değişim hakkım olsun diye internetten aldım dediğimde, ürün mağazamızda vardı gelip gorebilirdiniz dedi. Orası neresi kardeşim dedim İstanbul dedi burası İzmir dedim o kadar.
Haklısınız normalde internet alışverişlerinde 14 gün iade hakkı olması gerekiyor.

Valla bana öyle birşey yaparlarsa fena sıkıntı olur. Ben rival 600 Black Friday de satın aldım 2 haftada geldi. Şöyle bir sorun oldu ürün kadiköy şubesinden gelecekti fakat sıkıntı olduğu için başka şubeye aktardılar. Ürün bana geldikten 2 gün sonra tekrar bir Rival 600 yolladılar sistemde sıkıntı olduğu için. Normalde 2 ürününde parası verilmiş olarak gözüküyordu ama içim rahat etmediği için arayıp birini gönderdim. Garantilik durum olduğunda sıkıntı çıkarmazlar inşallah yoksa geri yolladığıma pişman olurum.
Umarım garantilik bir durum olmaz diyelim :)
Firmaya kazandırmak istemiyorum açıkçası fakat dediğim gibi fiyatları beni cezbediyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı